Viis nippi, kuidas panna küüned kiiremini kasvama

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: PantherMedia / Scanpix

Kuidas kasvatada pikad, terved ja tugevad küüned?

  1. Kanna küüntel lakki. Võiks ju arvata, et küünelakis olevad kemikaalid teevad hoopis kahju, aga tegelikult küünelakk kaitseb küünt vigastuste ja lõhenemise eest, vahendab PureWow. Kui sa väga tahad, siis otsi poest kõige vähem kemikaale sisaldav või raviv küünelakk, aga selleks, et küüned kasvada saaksid, peaksid nad enamus aega laki all kaitstud olema.
  2. Proovi geellakke. Geeliga kaetud küüned püsivad ilusad kuni neli nädalat ja selle ajaga jõuab küüs päris palju kasvada. Nipp: kasuta neutraalseid ja tagasihoidlike toone, et küüned ei paistaks väga võltsid.
  3. Kasuta head küünelakieemaldajat. Oleks hea, kui su küünelakieemaldaja ei oleks liiga kemikaalide rohke, vaid toetaks küünte kasvu. Lisaks ära kunagi kraabi oma küüntelt küünelakki maha, vaid leota neid küünelakieemaldajas, et küünelakk kergesti maha tuleks.
  4. Viili oma küüned siledaks. Pärast seda, kui sa oled laki maha võtnud, siis viili teravad nurgad siledaks ja pehme küüneviili osaga saad lisaks oma küünt pealt poolt silendada, mis paneb vere liikuma ja aitab kaasa küünte kasvule.
  5. Võta toidulisandeid. Kunagi ei tee paha, kui sa võtad lisaks küünte kasvu soodustavaid vitamiine. 
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles