Meestele: üks väike saladus, mis muudab sind parimaks voodipartneriks

Dagmar Lamp
, naine.postimees.ee juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: PantherMedia / Scanpix

Rohkem kui pooled mehed ei tea, et just see üks väike liigutus võib kogu seksielamuse totaalselt pea peale keerata – ja seda heas mõttes!

Seksist ei saa iial küllalt, sellest võib vist lõpmatuseni kirjutada. Seks on oluline osa meie elust ning uusim uuring aitab veelgi heita valgust sellele, kuidas linade vahel teineteisega paremini suhestuda.

Mirror esitab kõigepealt aga küsimuse: kui sina, mees, teaksid üht väikest liigutust, mis parandab su partneri jaoks suguühte naudingut 30 protsendi võrra, kas sa tahaksid seda teada? Sest tuleb välja, et selline liigutus on just olemas, kuid üle poole meestest ei viitsi seda ette võtta – see muidugi valmistab naistele meelehärmi.

Muret ei tasu aga tunda, tegemist pole mingi ülikeerulise positsiooniga või ammuunustatud Kama Sutra tarkusega. Asi on väga lihtne: suguühtejärgne kaisutamine tõstab naiste naudingut 30 protsenti.

Kanada seksuaaltervise keskus ja Trojani kondoomide valmistajad viisid läbi uuringu, mis tõestas, et «järelmäng» on naiste jaoks sama oluline kui eelmäng, samas 53 protsenti meestest eelistab pärast ühet kas jalga lasta või kiirelt muude tegemiste kallale asuda. Uuringu juht dr Robin Milhausen kinnitas, et tegemist on kõige kiirema ja lihtsama viisiga, kuidas hüppeliselt parandada iga suhet. Kaisutage terviseks!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles