Seitse võtet, mis teevad sind voodis eksperdiks

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Ilus keha? Põnevate pooside tundmine? Mis teeb kellegi heaks sekspartneriks, on küsimus, mis saab meie peas tihti vale vastuse. 

Sekspert Tracy Cox selgitab Daily Mailis lahti, mis teeb keskpärasest armastajast voodilinade vahel eksperdi. 

Kuula ja pane tähele

Tegelikult pole olemas inimest, kes oleks alati voodis hea, sest seks sõltub sellest, kes on su partner. Öeldes, et keegi on hea sekspartner, mõeldakse selle all tegelikult seksuaalset kokkusobivust. Sulle meeldib olla kellegagi, kelle seksistiil on sulle sarnane ning teile meeldib samad tehnika. Kui sadomasolembene naine saab kokku romantilise mehega, ei arva kumbki tõenäoliselt hiljem teisest sekspartnerina hästi. 

Seega, kui tahad endast head muljet jätta, siis tee seda, mida su partner tahab. Nii lihtne see ongi. Tehnikat saab õppida, kuid esmalt tuleb oma partneri soove tähele panna ja võimalusel otse küsida, mida ta eelistaks. 

Õpi põhilised asjad selgeks, kuid kohanda vastavalt

Enamik meist teab, mis kuhu käib, kuid selleks, et seks oleks tõeliselt nauditav, tuleks tähele panna mitmesuguseid pisiasju. Seksialane informatsioon on tihtipeale väga üldine: öeldakse, et naisele meeldib kliitori stimulatsioon ja meestele suuseks. Need on küll head nõuandeid, kuid kui sa ei tea, kuidas seda täpselt teha, ei ole lugemisest palju kasu.

Olenemata sellest, kui kuumaks sa end pead, tuleb kasuks, kui kontrollid aeg-ajalt oma tehnika üle (kuidas sõrmede või keelega stimuleerida, kuidas kasutada seksmänguasju jne). Seksioskusi saab õppida ja alati parandada. Tee endale selgeks paar põhilist asja ja kohanda vastavalt partnerile. Selleks pead jälgima tema reaktsioone ja küsima julgelt, kuidas ta end tunneb. Kindlasti ei maksa arvata, et talle meeldib täpselt see sama, mis võis näiteks meeldida su eelmisele partnerile.

Harjutamine teeb meistriks

Naistel on orgasmi saamine paljuski seotud varasemate seksuaalkogemustega. Lihtsustatult - mida rohkem seksid, seda osavamaks sa selles muutud. 2012. aastal tehti 6000 noore naisega uuring, millest selgus, et seksuaalnauding ja orgasmi saamine paranevad kiiresti pärast esmaseid ebamugavaid kohmakaid kogemusi, sest hiljem õpivad naised oma keha paremini tundma ja saavad selgeks, mis neile meeldib.

Ära mõista hukka

Väga oluline on oma partnerit ilma hukkamõistu või solvumiseta ära kuulata. Ära võta hinge seda, kui ta soovib midagi teie harjumustes muuta. Isegi kui sa tunnistad, et ei ole tema pakutust huvitatud, on see juba väga hea märk, et sa oled valmis teda kuualama ja et tema on valmis oma soovidest rääkima. Kui ta teab, et sa ei lähe endast välja, on see positiivne teile mõlemale.

Ole valmis proovima

Rutiin on paljudele lohutav ja seks ei ole selles suhtes erand. Rutiin võib olla kulda väärt näiteks trenni tehes, aga seksuaalelule võib see mõjuda tapvalt. 

Enamasti ei julgeta voodis uusi asju proovida hirmust, et äkki see pole meeldiv. Kardetakse end narriks teha või oskamatult käituda. Loomulikult on sul õigus keelduda, kui sa midagi ei taha, kuid avatud suhtumine tuleb igati kasuks.

Ära häbene seksist rääkida

Kui siinse seitsme punkti asemel saaks valida vaid ühe, siis julgus sekist rääkida on neist kõige olulisem. Kuigi seda tuletatakse pidevalt meelde, siis reaalselt räägivad paarid omavahel ikkagi liiga vähe. Kehakeel ja oiged võivad sind vahekorra ajal küll mingil määral juhtida, aga neist jääb väheks. 

Ole sekist rääkides võimalikult täpne. Sina võid «kiire» ja «õrna» all mõelda midagi muud kui su partner. Selleks, et sa ei riivaks kogemata partneri tundeid, kommenteeri vaid positiivselt ja negatiivne tagasiside jäta hilisemaks. Seks on kahtlemata tundlik teema, nii et jaga kriitikat taktitundeliselt. 

Ära ole ebakindel

Ilus keha ja atraktiivne välimus toovad palju tähelepanu, komplimente ja like’e sotsiaalmeedias. Enesekindlus ja seksikus on aga palju olulisemad kui kaunis välimus ja «täiuslik» keha. On selline asi üldse olemas? Mõnele mehele meeldib Kim Kardashiani pepu, mõnele teisele hakkab see hoopis vastu. Mõnele naisele meeldivad meestel väga suured lihased, teised peavad neid naeruväärseteks. 

Kuigi sa oled seda ilmselt korduvalt juba kuulnud, tasub üle kordamist, et enesekindlus ongi seksikas. Seksi mõnusas valguses (mitte kottpimedas) ja ära tõmba omale tekki peale. Naudi hetke ja oma keha tundmusi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles