Mehed paljastavad: just selline tunne on meie jaoks seksida

Dagmar Lamp
, naine.postimees.ee juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Alamy / Vida Press

Kindlasti oled sa ühel või teisel hetkel mõelnud, mis tunne oleks omada peenist ning veel enam – mis tunne on peeniseomanikul, kui ta seksib.

Women’s Health Mag otsustas pöörduda otse allika juurde ehk küsida meestelt: mis tunne on panna peenis vagiinasse? Siin on nende vastused.

«See on selline tunne, nagu masseeriks mind tihedalt naha ümber olev kuumaveevann.»

«See varieerub. Tugevamat sensatsiooni pakub niiskus ja tema vaginaalseinade tekstuur. Mõned naised on «kurrulisemad» kui teised. Mu lemmiktunne on see, kui ta orgasmi saades minu ümber klammerdub.»

«See on soe, märg ja sametine.»

«Mis tunne on elus olla? See on mu parim vastus.»

«See on nagu vetruv, märg bordüüridega padi.»

«Kui sa paned peenisepea sisse, tunned sa kerget survet. Kui naine pingutab oma lihaseid, sa tunned seda. Kui ma olen üleni sisse jõudnud, võiksin ma end üleni lõdvaks lasta (välja arvatud riista) ja lihtsalt seal olla.»

«Isiklikult ma ei ole nii tundlik, et aru saada tekstuurivahest – kui pole midagi just drastiliselt erinevat, mida on paar korda ette tulnud. Peamiselt tajun ma tihedust ja kuju.»

«See tunne on imeline. Peenist ümbritseb märg soojus. Psühholoogiline kogemus üleni vagiinas olla on midagi võrreldamatut. See tundub nagu võim, potentsiaal ja vabadus samaaegselt.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles