Külmpressitud mahlad lubavad Eestis korraldada mahlarevolutsiooni

Dagmar Lamp
, naine.postimees.ee juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: HeyDay

HeyDay Organic avab Põhjala esimese omataolise mahemahla tehase otse Tallinnas, kus kasutatakse täiesti uut tehnoloogiat.

HeyDay mahlad on sündinud Põhjamaa valgete ööde ning puhta ja puutumatu looduse energiast. Mahlad valmistatakse värsketest ja maitsvatest mahekasvanduse köögi- ja puuviljadest ning marjadest, mis nopitakse käsitsi suurtelt põldudelt, metsadest ja rabadest ning pannakse teie jaoks ilma kuumtöötlemata pudelisse otse Tallinnas asuvas mahlatehases. HeyDay kasutab revolutsioonilist tehnoloogiat nimega High Pressure Processing, mis lubab mahladel säilida värsketena ja vitamiinirikastena.

Mahlatehase idee taga seisavad kaks Eesti meest Janno Veskimäe ja Anton Maljugin, kes vaimustusid ideest panna Põhjamaa loodus pudelisse ning tutvustada tervislikke ja maitsvaid külmpressitud mahlu kogu maailmale.

HeyDay Organic mahlavalikus on hetkel neli mahla, mis igaüks on tehtud vähemalt viiest erinevast toorainest. Nende hulka kuuluvad ka näiteks väga tervislikud ingver, jõhvikas, astelpaju ja eksootilisem kurkum. Lisaks on mahlad nimetatud meie traditsioonidele südamelähedaste nimedega: Deep Forest, Evergreen, Bonfire ja Sunbeam.

Mahlasid saab alates oktoobrikuust osta öko-kaubandusketist Biomarket, Tallinna Kaubamaja toidupoest, Solarise ja Viimsi Comarketi toidupoest, suurematest R-kioskitest, Coopi poodidest üle Eesti ja suurematest Rimidest.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles