Neli põhjust, miks lõpetada mugav suhe

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Panther Media / Scanpix

Liiga tihti jäävad paarid kokku sellepärast, et nii on mugav. Uue suhte alustamine on raske ja aeganõudev, mistõttu «lepitakse» oma vana kaaslasega. 

Kui sul on raskusi oma kaaslase mahajätmisega, kuigi sa tead, et võiksid kohata kedagi palju paremat, siis siin on neli põhjust, miks ennast kokku võtta ja lahku minna, vahendab Elite Daily.

  1. Sinu jaoks on kahtlemata keegi parem olemas. Kõigi jaoks on vähemalt üks inimene, kelle nimel tasub võidelda ja kellega sa päriselt tahad abielluda, et õnnelikuks saada.
  2. Sa lükkad vältimatut edasi. Alguses mõtled, et jätad ta maha kuu aja pärast, siis aasta ja lõpuks oled kümme aastat abielus olnud ning alles siis saad aru, et te ei ole kokku loodud. Kui sa kahtled oma suhtes ja õnnelikkuses, siis oled juba ette õnnetuks määratud.
  3. Te olete nagu te olete ja midagi ei muutu. Ei ole mõtet loota, et ajapikku lähevad asjad paremaks ja te suudate ennast parandada, aga muutused ei ole tegelikult nii lihtsad. Inimesed ei muuta 180 kraadi ja üle öö. Kui sind häirivad mõned asjad su kaaslase puhul, siis need ei pruugi häirida kedagi teist.
  4. Sa võid teha midagi, mida sa hiljem kahetsed. Isegi, kui sa oled kõige eeskujulikum inimene, siis õnnetuna oled sa valmis asjadeks, mida sa muidu ei teeks. Näiteks võid sa oma kaaslast petta ajal, kui sa oled haavatav. Pärast tunned sa ennast süüdi ja sa, kas räägid oma kaaslasele või sööb süütunne sind igavesti seestpoolt. Õnnetuna oled sa kindlasti valmis oma kaaslast petma nii, et säästa ennast ja teda sellest valust ning mingi lahku enne, kui asjad lähevad liiga halvaks. 
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles