Neli põhjust, miks ei ole hea, et su eks sind tagasi võtab

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: PantherMedia / Scanpix

Peaaegu igal naisel tuleb mingil hetkel pärast lahkuminekut see tunne, et võiks oma eksiga ära leppida. Sa hakkad teda ja teie vestlusi igatsema ning tundub, et kõige parem oleks jälle tagasi kokku minna. Samas ära unusta, et sa läksid temast lahku teatud põhjusega ja tõenäoliselt ei ole selles osas midagi muutunud. 

Tõenäosus on, et probleemid, mis teid varem saatsid, ei ole kuskile kadunud, vaid kerkivad leppimise korral varem või hiljem taas päevakorda. Elite Daily vahendab meieni neli põhjust, miks on halb mõte oma eksiga taas kokku saada.

1. See mõjub su enesehinnangule.

Ta ei pruugi sind tagasi tahta, sest ta on oma eluga edasi läinud ja see paneb sul enesekindluse kõikuma. Tekib küsimus, kuidas ta sinust nii ruttu üle sai? Tegelikult sa väärid paremat ja leiad kellegi, kes kohtleb sind mitu korda paremini.

2. Te olete mõlemad muutunud.

Olgugi, et möödas on ainult mõned nädalad või kuu, aga inimesed muutuvad. Kõige raskem on siis, kui sa saad teada, et ta on vahepeal kellegi teisega maganud ja oma eluga edasi läinud.

3. Talle meeldib see, et tema kontrollib olukorda.

Kui sa palud teda enda kõrvale tagasi, siis ta võib sulle öelda, et ta mõtleb selle üle ja sa jääd lihtsalt kannatlikult tema otsust ootama. See on kole ja must auk, kus sa tegelikult ei taha olla. Sa proovid talle helistada ja sõnumeerida, aga ta ei vasta. Mingil hetkel saad aru, et ta lihtsalt ei taha sind tagasi ja see mõjub taaskord hävitavalt sinu enesehinnangule.

4. Ta võib sind tagasi võtta, sest tal on sinust kahju.

Isegi, kui ta võtab sind lõpuks tagasi, pärast seda, kui sa oled mitu ööd ta ukse taga nutnud, siis teeb ta seda ilmselt kahjutundest. Võib olla tunneb ta ennast ka üksikuna ja kuna sa oled läheduses ning täiesti saadaval, siis ta võtab su tagasi, aga ära lasku sellele tasandile, sest sa väärid paremat. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles