Kaheksa totrat tüli, mida iga paar kogeb enne lahkuminekut

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: PantherMedia / Scanpix

Igas suhtes on tavaline, et toimub mõni kähmlus, kuid kuidas teada, kas tegu on ainult tüliga või te lihtsalt ei sobigi omavahel?

AskMen reastas kaheksa tüli, mis viitavad, et on aeg oma suhte üle tõsisemalt järele mõelda.

1. Te tülitsete autojuhtimise pärast.

Aastaid on koomikud teinud naiste üle nalja, et nad ei oska autot juhtida, veel vähem kaarti õigesti lugeda. Tegelikult meeldib paljudele meestele lihtsalt asju oma kontrolli all hoida ning neile mõjub laastavalt iga sekund, mil nad ei tea meetri täpsusega, kus nad asuvad või kui kaugel on järgmine Statoil. Selline käitumine aga tekitab naises soovi märulikangelase moodi liikuvast autost välja hüpata.

2. Riietuse sobivus.

Sa küsid naiselt arvamust oma riiete kohta ja oleme ausad – sa tead, et sealt midagi head ei tule. Seega tuleb vastuseks karm hinnang, et Lindakivi kultuurikeskus pole veel valmis sinu Kanye Westi stiilis riietuseks. Nüüd sa oled maruvihane, tühistad oma plaanid ja sööd krõpse istudes diivanil, pussitades oma vihase sõrmega teleripulti.

3. Imelik poliitiline vaidlus.

See uudis pole isegi midagi, mis omaks meile erilist tähtsust, kuid ühest poole kõrvaga kuuldud poliitilisest artiklikillust võib kasvada suur vaidlus. Algab lõputu jant, mis ainult kogub tuure, isegi kui arutlus toimub täpselt sama teema üle.

4. Tüli su sõbra pärast.

Kui su sõbraks on keegi, kelle suurimateks saavutusteks elus on «Pikim arvutimängu maraton» ja «Neli süüdistust avaliku korra rikkumise eest», siis ei tee see teda just halvaks sõbraks. Kui ta aga varastab pubist annetuspurgist, siis see teeb ta halvaks meheks ning annab põhjuse tüliks.

5. Dilemma reisimise pärast.

On teada, et töötav suhe võib jääda pidama ka siis, kui naine läheb pikemaks ajaks reisile, kuid võib juhtuda, et mehed jälgivad iga naise sammu, postitust ja vaatlevad nende armsama poolt tehtud videoid suurema tähelepanuga, kui ükski autosaade endale kunagi on saanud. Kui sind miski vaevab, võta parem enne reisi ette pikem vestlus, kui häbistad oma naist ilma mingi põhjuseta.

6. Sinu dieet.

Kui sa oled väheste süsivesikutega dieedil, siis ootad ikka, et su kallim sind toetaks. Kuid üks asi on toetamine, teine nõudmine, et temagi samale dieedile läheks – koos ikka lõbusam kannatada. Ning nii see tüli tõusebki…

7. Raha.

Ära kunagi laena teisele inimesele raha, ära väida, et oled vaene, kuigi sul on sukasäär pappi pungil täis. Ära valeta asjade üle, mille sa ostsid kallimalt (ja mille väärtust on kerge kontrollida) ning kui sa kunagi tahad, et sa atraktiivsena tunduks – ära aja arvet makstes juuksekarva lõhki stiilis «Ma võtsin juustutaldrikult ainult ühe viilu, on õiglasem, kui ma maksan seega 2.53 vähem».

8. Hüpoteetiline laps.

Taoline tüli tekib pidevalt, kui jutuks tuleb esmasündinule nime andmine. Mees teeb halva nimenalja, naine võtab asja südamesse, tüli ongi alanud. Võib olla oleks targem keelt hammaste taga hoida, kui see järgmine kord jutuks tuleb.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles