Galerii: Tiina by Tiina Talumees veetleb liblikamustritega

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tiina by Tiina uus sügistalvine kollektsioon on naiselik ja särav, tuues pilti efektsed ja trendikad liblikamustrid. Vaba ja julge lõigete ning mustrite kombineerimine loob pilkupüüdvad rõivad, mille seast leiab sobiva nii kontorisse kui ka linnatänavale ja sügishooaja üritustele.

«Seekordne Tiina by Tiina kollektsioon jätkab küll oma naiselikku ja kaunilt keha rõhutavat joont, kuid astub taas sammu tavapärasest kontorirõivast kaugemale, tuues  julgemalt välja kandja isikupära. Kasutatud on kvaliteetseid ja põnevaid materjalikoosluseid nagu viskooskreppi, luksuslikku siidi ja villa segu, mänglevat žakardit ning ajatut pitsi, mis võimaldavad rõival terve päeva hea välja näha ja selles mugavalt liikuda. Nii saab tegus naine rahulikult keskenduda oma tööle ja toimetustele, muretsemata sealjuures riietuse pärast,» rääkis Tiina Talumees.

Tiina by Tiina kollektsioon on mõeldud Eesti disaini hindavale naisele, kes ka oma igapäevases rõivastuses eelistab mugavat, kuid elegantset joont ning kvaliteeti. Kollektsiooni värvigamma lubab endale lemmiku leida väga erinevate värvieelistustega kandjatel. Kohtame klassikaliselt rahulikke sügavsiniseid, musti ja pärlhalle toone, aga ka praegu ülitrendikaid halli-kollase, öösinise-fuksia ning sinepikollase-rohelise kombinatsioone, ühevärvilistest julgete liblikatiivamustriteni, sekka  ka lilleõite maagiat. Kollektsiooni osaks on ka efektsete pitsornamentidega kraedega sügismantlid, mis külmade ilmade saabudes sobivad ülihästi naiselikku garderoobi täiendama.

Tiina by Tiina Talumees uue sügistalvise kollektsiooni esitlusel Kultuurikatlas kostitas külalisi Nordic Spirit Lab Gin, mille eripära peitub akvaviidis kasutatud ürtide kerges hõngus. Modelle ehtisid Eesti ehtebrändi Lummus kollektsioonid ning jalas sai näha uusi sügishooaja trende River Islandi valikust. Kaunid meigid loodi Max Factor toodetega meigikunstnik Katrin Sangla käe all ning juuksed said soengusse Wella Professionals juukseekspertide Krista Adrati ning Ilona Varese juhtimisel. Ürituse korraldus Stiilikanal.    

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles