Personaaltreener tõestab, et fotod võivad olla üsna petlikud

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Panther Media / Scanpix

Vaata neid kahte pilti, mis on tehtud ainult kaheminutilise vahega!

Sotsiaalmeedia on täis fitnessblogijate ja personaaltreenerite pilte, kes näevad kõik suurepärased välja. Tavalisele naisele, kes ei tegele igapäevaselt samal tasemel trenniga, mõjuvad pildid laastavalt, vahendab Cosmopolitan. Tekib alaväärsustunne ja peas kerkib küsimus «miks ma ei näe samasugune välja?».

Ameerikas tohutult populaarse sarja, «The Biggest Loser», treener Jen Widerstrom postitas hiljuti Instagrami pildid, mis on tehtud kaheminutilise vahega. Paremal on klassikaline peeglist pildistatud selfie, mida võikski ühelt tuntud personaaltreenerilt oodata, aga vasakul on täiesti teistsugune pilt, mis on tehtud väga halva nurga alt.

Foto pealkirjas selgitab Jen, et me kõik näeme istudes sellised välja nii, et ei ole mõtet muretseda sellepärast, kuidas me mingis asendis välja paistame. Jeni pilt tuletab meelde, et kõik inimesed ei saa kogu aeg ja iga nurga alt suurepärased välja näha, isegi mitte personaaltreenerid. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles