Nukumaja leekides

Sigrid Kõiv
, ajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Käed jälle tööd täis: pärast Brad Pitti ja Angelina Jolie lahutusuudist koliti staaripaar lahku ka Madame Tussauds’i vahakujude muuseumis Londonis.
Käed jälle tööd täis: pärast Brad Pitti ja Angelina Jolie lahutusuudist koliti staaripaar lahku ka Madame Tussauds’i vahakujude muuseumis Londonis. Foto: PA Wire / SCANPIX

Kui Brad Pitti ja Angelina Jolie lahutus meile midagi kinnitab, siis seda, et kui miski on nii täiuslik, pole see seda mitte. 12 aastat perfektsust: suur pere, ühised filmitööd, helde heategevus, laste dekoreeritud pulmakleit ja viiekümnendate stiilis perepildid. Nõrgemal inimesel hakkab süda läikima. Nüüd: vihaprobleemid, sõltuvushäired, truudusetus – valge ei muutu nii kiiresti mustaks, miski siin ei klapi.

Hetkest, mil Brad Pitt 1991. aasta filmis «Thelma ja Louise» ühele vastikule vuntsile väljakutsuvate liigutustega piltlikustas, kui lähedane ta tema naisega täpselt oli, oli selge, et noort Pitti hakkavad jälgima maailmas kõik naised ja umbes kaks protsenti meestest.

Angelina Jolie jälgijate protsent on täpselt vastupidine, lisaks vaatavad kõik naised, mis tal seljas on. Ent kui välja arvata «Tomb Raider», muid ekraanitöid seoses Joliega eriti ei meenu. Loomulikult teavad kõik filmi «Mr. and Mrs. Smith», kuid sellel pole filmi endaga suurt mingit pistmist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles