Pelgulinna sünnitusmaja kutsub avatud uste päevale

Dagmar Lamp
, naine.postimees.ee juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Erik Prozes / Postimees

Reedel, 23. septembril on lapseootel pered oodatud Pelgulinna sünnitusmajja avatud uste päevale, mille raames toimuvad huvilistele tasuta loengud ning saab tutvuda sünnitusmaja ruumide ja võimalustega.

Pelgulinna sünnitusmaja perekeskuse juhataja Meelike Reimeri sõnul loob avatud uste päev hea võimaluse selleks, et lapseootel peresid lapse sünniks veelgi paremini ette valmistada. «Avatud uste päeval korraldame iga loengu lõpus ka sünnitusmaja ringkäigu. Vaatame vastuvõttu, sünnitustuba, sünnitusjärgseid ruume. Soovime, et meie sünnitusmaja oleks peredele tuttav, et oleks hea ja kodune siia tulla,» selgitas Reimer avatud uste päeva vajalikkust.

Huvilisi oodatakse Pelgulinna sünnitusmaja naistenõuandlasse (Sõle 23) alates kella 10.30-st.

Igale osalejale on sünnitusmaja poolt väike kingitus. Samuti on kohapeal võimalus osaleda loteriis ja võita hinnalisi auhindu, nende seas näiteks sünnitusjärgsete peretubade kasutus, perekeskuse külastuste kinkekaardid ja lapsekäru.

Päeva jooksul tutvustavad naistenõuandla fuajees erinevate firmade esindajad rasedatele ja imikutele mõeldud tooteid.

Kuna osalejate arv loengutes ja ringkäikudel on piiratud, palub sünnitusmaja huvilistel end eelnevalt registreerida bronn.ee keskkonna kaudu. 

Loengute ajakava näeb sünnitusmaja koduleheküljelt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles