Vasta küsimusele ja võida kast austreid!

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: PantherMedia / Scanpix

Kaubamaja Toidumaailmas on käimas austrinädal. Müügil on tavapärasest laiem valik hõrke ja elegantseid mereande ning selle puhul anname ära kasti austreid!

Et võita kast austreid, vasta õigesti küsimusele: milliseid kuid aastast loetakse austrite söömise kuudeks? Saada oma vastus aadressil naine@postimees.ee kuni 25. september (k.a).

Võitja loosime välja järgmisel esmaspäeval, 26. septembril!

***

Austrid pakuvad suurejoonelist maitseelamust ning on mineraalainete- ja vitamiiniderikkad. Kõik, kes ostavad Kaubamajast vähemalt 12 austrit, saavad kaasa spetsiaalse noa, millega on austreid mugav avada! Pakkumine kehtib kuni 25. septembrini.

Austrinädalal toimub ka mitmeid üritusi.

Tallinna Kaubamaja Toidumaailm:
teisipäeval 20.09 kl 18 – kohal Anti Lepik, avab austreid aja peale ja annab maitsta. Anti Lepik on 2014. aasta austrite avamise meistrivõistluste võitja. Anti avab aja peale 30 austrit, ees ootavad uued võistlused, ent ühtlasi jagab austrite kohta infot kõikidele huvilistele. Samuti saab kohapeal austreid ka maitsta.

Tartu Kaubamaja Toidumaailm:
neljapäeval 22.09 kl 16 - austriavamise kunsti tuleb tutvustama Inka Keller. Inka Keller on kohvik Sesoon üks omanikest, võistelnud korduvalt Soomes ja tulnud korra Soome naiste meistriks austriavamises. Käinud esimese eestlasena maailmameistrivõistlustel Calways, ning Eestit esindamas Iirimaal. Huvilised saavad kohapeal austreid maitsta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles