Sügistrendide värvid: bodacious - sirelililla

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: osta.ee

Bodacious lilla – meie emakeelde tõlgituna tähendab see atraktiivset ja suurepärast. Just seda see sirelililla toon ka on, kirjutab osta.ee moeblogi.

Võib veidrana tunduda, et miks ma praegusel sügisesel ajal nii kevadisest värvist räägin, kuid  maailma suurimad trendiennustusportaalid ja moeeksperdid väidavad, et pastelsed toonid on nüüdsest ka sügisel ja talvel kandmiseks.

Stuudio Nahk aksessuaarid on loodud modernsele naisele, kes paistab silma individuaalse stiiliga, kuid ühtlasi armastab ka mugavust ja praktilist ilu. Stuudio Nahk stiili vundamendiks on väljatöötatud siluetid, mida on mugav kanda ning on parimateks kaaslasteks läbi terve aasta. Põhirõhk konstruktsioonis on nii minimalistlikel arhitektuursetel vormidel, timmitud proportsioonidel, detailidel kui ka kontrastide loomisel läbi materjali. Stuudio Nahk tooted peegeldavad kaasaegset unikaalsust ja ajatut elegantsi.

See minimalistlik ja modernse disainiga kott sobib just igapäevaseks praktiliseks kasutamiseks. Toon sobib kokku suurepäraselt nii sinise, oranži või rohelisega. Ka igapäevastele toonidele nagu valge, must ja hall, lisab lilla veidi elevust.

Šikk täispuidust kikilips on omanäoline aksessuaar igale silmapaistvale inimesele. Puidu ainulaadne muster muudab iga lipsu kordumatuks ning eriliseks. Fakt, et puidust kikilipsud on Eestis väga populaarsed, ei tule kellelegi enam üllatusena. Kui on tuju oma välimust veidi silmapaistvamaks ja lõbusamaks muuta, on Šikk puidust kikilips selle tarbeks suurepärane aksessuaar.

Hetkel on Šiki põhitoodeteks käsitööna valminud täispuidust kikilipsud suurtele ja väikestele, kuid peagi võib Šikilt oodata ka muid põnevaid aksessuaare.

AollaMo siidirätiga kaelakee on luksuslik nn transformerehe, mis koosneb rätist ja ripatsist. Sellist kaelakeed võib kanda nii tavarõivastega, näiteks pluusi või topiga, kui ka pidulikus õhkkonnas kleidiväljalõike kaunistamiseks. Ehe on suurepärane valik kõikidele sära ja stiilsust armastavatele naistele. Rätik on spetsiaalselt valmistatud sellise mustriga, mida on võimalik vastavalt rõivaste värvusele teistpidi keerata ja kokku voltida. Rätikut saab kanda ka eraldi, kaelaripatsit aga paela või keti küljes. Rätiku otsad võid siduda lehvi või sõlme küljel või selja taga ning selle pikkust on võimalik kohendada nii, nagu Sulle endale kõige rohkem meeldib. Katseta julgelt!

Selline ehe on vähimagi kahtluseta ebatavaline, ainulaadne ja imekaunis täiendus Sinu stiilile. Võid kindel olla, et Sind pannakse tähele ning Sinu luksulikku stiili osatakse hinnata!

SESE Jewelry ehtesarja «Täiuslik harmoonia» kuuluv käeehe on tõeline pilgupüüdja. Ehtesarja nimetus tuleneb ahhaadi toimest. Ahhaat tasakaalustab inimese vaimset ja füüsilist tasakaalu ning emotsioone. Ahhaadi kivi energeetika vabastab kõik takistused, mis on tekkinud kehasse või meelde. Ahhaadi kivi energeetika kaitseb inimest negatiivse energia eest ning mõjub hästi keskendumisvõimele. Kivi on rahustava toimega ja mõjub pingeid maandavalt. Vanas Roomas kanti ahhaati tõeamuletina. Enim sobib ahhaat Sõnnile, Skorpionile, Veevalajale, Vähile ja Kaaludele.

Miks mitte oma igapäevariietuse juurde veidikene värvi tuua just ehetega? Selleks sobib suurepäraselt näiteks lillades toonides naiselik ning elegantne käevõru. Praeguseks hetkeks on seda tüüpi ehted saavutanud Eesti naiste seas suure populaarsuse ning kui Sinu ehtekarbis veel midagi sellist ei leidu, siis tasuks selle soetamise peale mõelda.

Tallinn Dolls mesimummudega kõrvarõngad – need on ju lihtsalt maailma kõige armsamad, vahvamad ja stiilsemad aksessuaarid! Pole vahet kas oled minemas tööle, õhtustama või peole, need panevad Sinu ja Su riietuse särama igas olukorras. Lisaks kõigele pidavat neil olema tervendav toime. Mis sa rohkem oskad tahta ühtedelt kõrvarõngastelt?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles