Sügistrendide värvid: riverside – jõesinine

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: osta.ee

Kui selle sügise trendivärvidest välja valida üks, siis oleks see riverside sinine. Jõesinine on kaunis ja põhjamaiselt karge värv,  mis sobib suurepäraselt juba alanud sügishooajal kandmiseks, tutvustab osta.ee moeblogi.

Selle sinise kasutamine tohutut julgust ei nõua, kuid äratab kindlasti riietuse ellu ning köidab tähelepanu. Kombineerida on seda värvi samuti lihtne, näiteks valgete või hallide toonidega. Kindlasti on soovitatav jõesinist kanda blondidel, kuid ka punapead ja brünetid võivad selles toonis ilma teha.

KUMA armas ja ilus liblikpross sobib nii igapäevaseks kasutamiseks kui ka pidupäevaks. Liblikprossi näol on tegemist kindlasti tootega, millega on tore oma igapäevasele riietusele veidi värskust lisada. Liblikpross on naiselik viis kanda kikilipsu, muutes särgi krae uue disainaksessuaariga omanäoliseks ja pilkupüüdvaks. Tänu prossinõela kinnitusele on kikilipsprossi võimalik kasutada mitmel erineval moel: aksessuaarina riietel, juustes või kodusisutuselemendina. Samuti sobib pross kasutamiseks välisriietel, sest on tehtud vetthülgavast materjalist. KUMA liblikpross on ideaalne kingitus neile, kes ihkavad oma ellu värve ja stiili.

Rahakott on igapäeva tarbeese, mille puhul on olulised nii paljud aspektid – paras suurus, vastupidavus ja praktilisus. Praktilisus aga ei tähenda alati, et toode peab olema igav ja tavaline. Inga Radikainen Design rahakottide näol on tegemist suurepärase näitega sellest, kui vinge võib üks igapäevane tarbeese olla. Inga valmistatud aksessuaaride ja jalanõude märksõnadeks on eelkõige kvaliteet, unikaalsus ja mugavus, samas loodusest inspireeritud disain.

New Vintage by Kriss käevõru on silmapaistev ja kindlasti väga eriline ehe, mis on sobilik igaks olukorraks. Super toode, et oma välimusele värskust ja sära lisada. Annab igale kandjale erilise iseloomu ja kindlasti ei jää keegi sellist käevõru kandes märkamatuks. Rohkem ei oskaks ühelt väikeselt iluduselt oodatagi!

New Vintage by Kriss on ehtefirma, mis tekkis suurest kirest ilusate kivide ja ehete vastu. Kõik ehted on valminud käsitööna ning suure naudingu, rõõmu ja armastusega. Oma ehetes kasutavad nad põhiliselt poolvääriskive, kasvatatud pärleid, kulla- ja hõbedaga täidetud metalli.

Kui Sul on soov soetada endale Eesti moedisainerite poolt loodud rõivaid, aga Sa pole päris kindel, kelle tooteid osta, siis siit väike nõuanne – Tiina Talumehe kleidid on alati hea valik! See lilleline kleit on suurepärane igapäevaseks kasutamiseks. Naiselik, klassikaline ja figuuri järgiv kleit «Doris beige» tekitab hea tunde ja annab paraja annuse enesekindlust juurde. Lilled pole mõeldud ainult suvesse, vaid sobivad suurepäraselt ka sügisesse.

Inimene, kes hindab kvaliteeti ja head disaini, pahatihti ei soovi omada tooteid, millel puudub esteetiline väljanägemine ja hingeline väärtus. Siinkohal tuleb appi Stuudio NüüD, kelle sisekujundustooted ja muud tarbeesemed, nagu näiteks lauanõud, on nii erilised ja modernsed, et muudavad iga kodu stiilseks.

Esemete loomisel lähtub Stuudio NüüD materjalikesksusest ning lihtsatest geomeetrilistest vormidest. Olles loobunud pea igasugusest dekoratsioonist, soovivad nad rõhutada eelkõige erinevate materjalide iseloomu ja esteetikat. Stuudio NüüD kombineerib materjale selliselt, et üksteisele vastandudes tuleks esile iga materjali eripära.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles