Vanaema, kel on Suurbritannia suurimad rinnad

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sharon Perkins
Sharon Perkins Foto: /Caters News Agency

50-aastane Sharon Perkins otsustas pärast lahutust oma elu ja välimust kardinaalselt muuta. Kahe rinnaoperatsiooni järel said tema 34D rindadest 32MM.

Naine soovis omale nii suuri rinnaimplantaate, et need tuli Ameerikast eraldi tellida. Kumbki implantaat kaalus üle kolme kilo ja kuigi Sharonist on saanud vanaema, meeldib talle kanda suure dekolteega rõivaid, et oma büsti näidata, vahendab Daily Mail.

Sharon töötab nüüd poole kohaga modellina ja tunneb end seksikamalt kui kunagi varem. «Ma ei saa oma uutest rindadest küllalt, need on mu elu täielikult muutnud ning need on nii katsudes kui vaadates imelised. Mulle meeldib tänaval kõndida, rinnad saavad nii palju tähelepanu. Mulle meeldib vaadata, kuidas inimesed reageerivad ja võõravad peavad mind kinni, et mult igasugu asju küsida,» räägib ta. 

Sharon Perkins varem.  
Sharon Perkins varem.  Foto: /Caters News Agency

«Varem olin sekretär, mu elu oli õudselt igav ja ma olin tüütus abielus, mis oli muutunud rutiinseks. Vanemaks jäädes läksid rinnad pehmemaks ja vajusid lönti, igatsesin pringimate rindade järele. Ma oleks juba ammu operatsioonile läinud, aga mul ei olnud selleks raha ja pealegi ma ei usu, et mu endisele mehele oleks meeldinud selliste rindadega kaasnev tähelepanu.»

Sharon sai lahutuse järel eksabikaasalt hüvitiseks 33000 naela, millest 10000 kulus uutele rindadele. Kuigi mees oli naist nähes esialgu šokeeritud, leppis ta sellega, et naine kulutas raha oma äranägemise järgi. 

Sharon Perkins
Sharon Perkins Foto: /Caters News Agency

Esimesel korral lasi Sharon endale panna rinnaimplantaadid, mille järel paisus tema rinnamõõt 36Hni, kuid mõne aja pärast otsustas ta koos oma uue kaaslasega, et võiks olla veelgi julgem ja suurendas rindu gigantse 32MMni.

«Ma ei suutnud seda uskuda, kui kirurg ütles, et Suurbritannias nii suuri implantaate ei panda ja ta pidi need tellima Ameerikast. Ma ütlesin, et ta annaks endast kõik, sest ma tahtsin nii suuri rindu kui vähegi võimalik.»

Sharon Perkins  
Sharon Perkins  Foto: /Caters News Agency

Sharon ei ole siiski rahul ja otsib kirurgi, kes paigaldaks talle veelgi suuremad rinnaimplantaadid. Ka tema tütar on otsustanud oma rindu suurendada ja Sharoni meelest on see kena, et rinnaoperatsiooniga saab enesehinnangut tõsta. 

Inimesed küsivad sageli, kas nad tohivad ta rindu katsuda ja uurivad, ega ta selg valutama ei hakka. Sharoni sõnul on ta keha kohanenud ja kuskilt ei valuta. 

Sharon Perkins  
Sharon Perkins  Foto: /Caters News Agency
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles