Geniaalne nipp, mis tõstab su töövõimet

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Täiuslikus maailmas oleksime kõik tööpostil hommikust õhtuni produktiivsed. Reaalses elus aga segavad süvenemist kõiksugu sõnumid, kolleegide loba, laps või kassivideod. 

Süvenemisraskustega inimesele tuleb abiks, kui päevas on vähemalt üks «kuldne tund» - iga päev 60 minutit, mil tööd saab teha väga fokusseeritult ja produktiivselt, kirjutab Pure Wow.

Selleks, et oma «kuldne tund» üles leida, ärka ühe nädala vältel iga päev vähemalt tund aega varem üles, kui sa tavaliselt ärkaks ja hakka ükshaaval kohustusi tegevusnimekirjast maha tõmbama. Jälgi selle nädala jooksul, millal tunned end kõige ärksama ja puhanuna ning millal oled väsinud. 

Seitsme päeva jooksul peaks esile kerkima mingi muster, millal tunned end enamasti kõige paremini. See ongi sinu parim töötund. Ära imesta, kui selleks tunniks osutub varane aeg enne hommikusööki.

Edaspidi võiksid selleks ajaks kõik segavad asjaolud eemaldada ja kui võimalik, siis vältida ka kirjakasti kontrollimist ning telefonile vastamist. Tegele vaid käesoleva ülesandega ja pühenda sellele kogu oma tähelepanu. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles