Triumph toob kevadel müügile H-korviga rinnahoidjad

Marina Lohk
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Ka pesutootja Triumphi kohalik esindaja kinnitas, et järjest enam ostetakse suurema korvisuurusega rinnahoidjaid ning kui praegu pakub firma kõige suuremana G-korvi, siis sel kevadel tuleb müügile ka H-korv.

Eestis Triumphi kauplusi haldava Totus Tuus Mood OÜ juhatuse liige Merike Lääne ütles, et kõige rohkem ostetakse rinnahoidjaid suuruses 75B, 80B, 80C, 85B ja 85C, kuid üha enam ka selliseid suurusi nagu 80D ja 85D.

«Kuna Triumph pakub väga head valikut suuremate korvide osas, siis on meil püsikliente, kes ostavad E- ja F-korvidega rinnahoidjaid. Paar aastat juba on meil pakkumises G korv ja sellel kevadel tuleb müügile H korv, ka päevitusriided,» lisas ta.

Lääne kinnitas ka briti tabloidi Daily Mail artiklis mainitud trendi, mille kohaselt on üha enam saledaid, kuid rinnakaid naisi. «Järjest enam tuleb meie juurde murelikke kliente, kellel on rinna alt ümbermõõt väike ja korv suur. Ja see on loomulik, mitte kunstlik,» rõhutas ta.

Kui Suurbritannias on nimetatud artikli kohaselt müügil isegi KK- ja L-korviga rinnahoidjaid, siis Lääne sõnul pakub konkreetselt Triump seal juba mitmeid aastaid rinnahoidjaid korvisuurusega I.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles