Laused, mida su vallaline sõbranna ei taha enam kuulda

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Sõbrad on need, kellega sa jagad oma muresid ja rõõme, kuid samas pead arvestama sellega, et nad tahavad sulle tingimata alati ka nõuandeid jagada. Eriti keeruliseks võib olukord muutuda siis, kui sõbrad on juba abielus, ent sina oled ikka veel vallaline.

Abiellunud sõbrad suhtuvad oma vallalistesse kaaslastesse kui eakad sugulased, keda sa näed korra aastas mõnel juubelil ja kes alati uurivad «kas sul juba peigmees on» ja «millal sina küll abielluda kavatsed». Tegelikult ei tasu vallalisi kohelda kui saamatuid, kellele peab tingimata nõu andma. See, et su sõbrad on partneri leidnud ja abielus, ei tähenda sugugi seda, et nad oleksid õnnelikud ja oma eluga rahul. RedBook Magazine tõi välja laused, mida vallalised ei taha enam oma suhtes olevate sõprade suust kuulda.

  • «Vabandust, see on rohkem paarisuhtes olevate asi.» See tekitab üsna nigela ja üksiku tunde, kui sind ei kutsuta mõnele koosviibimisele vaid seetõttu, et sa oled vallaline. 
  • «Kas sa oled Tinderit proovinud?» Võib üsna kindlalt väita, et 30. eluaastates vallalised on proovinud peaaegu kõiki tutvumislehti ja -rakendusi, mis on saadaval. 
  • «Äkki sa peaksid andma võimaluse lühematele/pikematele/brünettidele meestele?» Ei tasu arvata, et vallaline naine otsib enda kõrvale kindla välimuse või kehakujuga meest. Ta võib olla väga avatud ja aldis suhtlema erinevate meestega, ent ta pole ikkagi leidnud veel seda ühte ja õiget.
  • «Sa kindlasti leiad mehe, kui lõpetad otsimise.» Selles ei saa kindel olla.
  • «Võib-olla sa oled liiga nõudlik?» See on samuti üsna levinud väärarvamus, et kui naine on 30-aastaselt veel vallaline, siis kindlasti on asi selles, et ta on ise liiga pirtsakas. Äkki on asi hoopis selles, et tal on olnud juba piisavalt suhteid ja ta naudib nüüd üksinda olemist? Või hoopis selles, et eelnevad suhted on talle õpetanud, mis talle sobib ja mis mitte?
  • «Ma vist ei suudaks kunagi internetis võõrastega tutvuda.» Kui kõik muud variandid on läbi proovitud, siis ilmselt suudaksid ikka anda internetile võimaluse. Mida on sul kaotada?
  • «Mina küll ei suudaks hakata uuesti kohtingutel käima.» Võib-olla mõtleb suhtes olev sõber seda komplimendina, aga see ei kõla kindlasti nii. Kui ikka mõni tore mees sind kohtingule kutsub, küll sa suudaksid minna, pole selles midagi nii imekspandavat. 
  • «Ma igatsen vallaliseelu, see oli nii lõbus.» Kas tõesti?
  • «Mul on üks töökaaslane, kes võiks sulle sobida...» Tihtilugu arvatakse, et vallalistel on endal raske uusi kaaslasi leida ja hakatakse agaralt neile töö- või trennikaaslasi soovitama. Tegelikult ei pruugi vallaline ise selle vastu üldse huvi tunda.
  • «Kas sa ei arva, et see oleks natuke lihtsam siis, kui sul oleks kallim?» Kindlasti oleksid mõned asjad kahekesi koos lõbusamad või lihtsamad, aga tegelikult pole vallaliste elu sugugi nii kurb. Kas nad tahaksid kellegagi koos oma päevi veeta? Ikka, miks mitte. Kas nad tingimata vajavad enda kõrvale kedagi? Ilmselt mitte. 
  • «Kõigepealt pead sa üksinda õnnelik olema, alles siis saad õnnelik olla kellegi teisega.» Vallalised ei otsi oma ellu kaaslast selleks, et siis muutuks nende elu täiuslikuks. Nad lihtsalt tahavad oma elu kellegagi jagada, aga nad pole meeleheitel, et partnerit leida.
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles