Kuidas organiseerida oma riidekappi?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: PantherMedia / Scanpix

Su riidekapis on kindlasti väga väärtuslikke ja ajatuid asju, mis peavad vastu aastakümneid, kui nende eest ilusti hoolt kanda. Kuidas organiseerida riidekappi nii, et riided püsiksid kaua vastu ja näeksid alati head välja?

PureWow jagas meiega viit saladust naistelt, kelle riidekapp on alati laitmatus korras.

Nad annavad alati ühe asja ära, kui nad saavad uue

Su kapis on kindlasti asju, mida sa ei ole ammu või mitte kordagi kandnud, siis anna need ära. Eriti, kui sa ostad uue ja kvaliteetse asja, siis ära kõhkle vanast loobuma, sest vastasel korral saab sinu kapist kiiresti põhjatu ning korralage koht, kust on võimatu midagi üles leida.

Nad koristavad oma kappi tihedamini, kui sa oskad arvata

Kevadine suurpuhastus ei pea juhtuma ainult üks kord aastas. Hinda iga natukese aja tagant oma kapi seisu, kas seal on midagi, mida sa ei ole kandnud või mis ootab juba paar kuud parandamist? Loobu nendest asjadest ja sa ei kahetse, sest sa saad nii palju ruumi juurde.

Nad organiseerivad oma kapi selle järgi, mis neile tundub loogiline

Ei, sa ei pea panema oma riideid värvide kaupa ritta. Loo süsteem, mis sulle tundub kõige parem ja loogilisem, millest sina saad kõige paremini aru.

Nad kasutavad efektiivselt ära iga vaba nurga

Kasuta konkse, et riputada üles käekotid ja pane kapi alumisele osale näiteks kohvrid. Sa võid isegi võtta kõik asjad korraks kapist välja ja hinnata, kuidas oleks kõige parem oma asju paigutada. Lisaks, kasuta kindlasti häid riidepuid, et riided peaksid kaua vastu.

Nad panevad alati riided oma kohale tagasi

Sa oled viimaks oma kapi korda teinud ja pead nüüd hakkama õhtuks kostüümi valima. Üllatus! Oled jälle kõik asjad kapist välja võtnud, et neid proovida. Sellest ei ole midagi senikaua, kui sa kõik, mida ei vaja, oma kohale tagasi paned.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles