Kuidas lõpetada sõprust mürgise «sõbrannaga»?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
MEAN GIRLS LINDSAY LOHAN, AMANDA SEYFIELD, LACEY CHABERT, RACHEL MCADAMS PICTURE FROM THE RONALD GRANT ARCHIVE FILM RELEASE BY PARAMOUNT PICTURES
MEAN GIRLS LINDSAY LOHAN, AMANDA SEYFIELD, LACEY CHABERT, RACHEL MCADAMS PICTURE FROM THE RONALD GRANT ARCHIVE FILM RELEASE BY PARAMOUNT PICTURES Foto: Ronald Grant Archive / Mary Evan / Scanpix

Kas sul on mõni sõbranna, kes on nii vastik, et sa tegelikult ei taha teda mitte kunagi näha, pigem kardad ja võimalusel väldiksid temaga kohtumist? Halvad sõprussuhted on kahjuks olemas ja kõige parem viis nendega toime tulla on nendest lihtsalt loobuda.

Sul on kindlasti sõbrannasid, kellega on koos tore olla, kes tekitavad sinus hea tunde ja kellega kohtumist sa alati pikisilmi ootad. Ja siis on selline või sellised sõbrannad, kes panevad alati halvasti tundma ja imevad sind energiast tühjaks, vahendab PureWow. Kuidas nendega toime tulla? Kuidas lõpetada väga halba sõprust?

Ole enda suhtes aus

Esimene samm on endale tunnistamine, et sa oled halvas sõprussuhtes ja sulle ei meeldi see, kuidas sa ennast selle inimese seltskonnas tunned. Kui ta paneb sind pidevalt ennast halvasti tundma, siis ta ei ole sinu elus vajalik.

Ole tema suhtes aus

Sa ei võlgne talle pikka selgitust. Ütle oma halvale sõbrannale, et sa ei taha temaga enam suhelda ja kõik. Ole kindlameelne ja ära parem lasku vaidlusesse.

Ole külm

See võib tunduda raske, aga ole pigem külm ja kindlameelne, kui lased asjal venida. Seda rutem saad oma eluga edasi minna, rõõmsama eluga.

Ära jälgi teda enam sotsiaalmeedias

Mõtle, mitu korda päevas sa käid Instagrammis ja Facebookis ning pead kogu aeg nägema, mida tema oma eluga teeb. Pärast seda, kui oled temaga kõik suhted lõpetanud, siis ära jälgi teda enam, sest see on ebavajalik.

Ära tunne ennast süüdi

Sõprussuhte lõpetamine ei ole kerge eriti siis, kui teil on pikk ajalugu. See võib olla väga raske, aga ära tunne ennast süüdi, mõtle, kui palju aega on sul selleks, et pühenduda päris sõpradele, kes panevad sind end hästi tundma. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles