Piletiloos: kirjuta meile ja võida piletid Bridget Jonesi uuele filmile!

Dagmar Lamp
, naine.postimees.ee juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Bridget Jones
Bridget Jones Foto: Forum Cinemas

Tahad vaatama minna meie kõigi lemmikkangelanna uusi seiklusi ning uurida, mis toimub filmis «Bridget Jonesi beebi»? Siis jaga vahvaid dieedi- ja riietumisnippe ning just sina võidki võita piletid Bridget Jonesi eksklusiivsele kinoüritusele Coca-Cola Plazas!

7. septembri esilinastub Coca-Cola Plazas kauaoodatud järg Bridget Jonesi menukale saagale. Hittkomöödia uuest filmist «Bridget Jonesi beebi» (2016) ei puudu ei humoorikad seigad ega suhtedraamad, see pakub lõbusat meelelahutust ja hulgaliselt äratundmismomente.

Jagame oma lugejate vahel kolm eksklusiivset kutset Bridget Jonesi meeleolukale kinosündmusele koos kaaslasega (olgu selleks hea sõbranna või käevangus Mark Darcy). Kutse sisaldab tervituskokteili koos stressimaiusega ja üllatus-kinkekotti.

Loosis osalemiseks kutsume kõiki üles jagama vahvaid ja omapäraseid riietumis- ja dieedinippe. Ootame näpunäiteid huvitavate ja personaalsete salatrikkide kohta, mis on teid erinevatel puhkudel hädast välja päästnud. Olgu selleks sõõrikudieet või näokreemiga kingade viksimine – mida lõbusam nipp, seda parem!

Loos kestab vahemikus 4. septembrini (kaasa arvatud) ning kirju ootame aadressil naine@postimees.ee. Kõikide vastanute vahel kuulutatakse 5. septembril välja võitjad, kellega võetakse ühendust. Piletid on välja pannud Forum Cinemas.

* * *

Renée Zellweger ja Patrick Dempsey Bridget Jonesi kolmandas filmis
Renée Zellweger ja Patrick Dempsey Bridget Jonesi kolmandas filmis Foto: Forum Cinemas

«Bridget Jonesi beebi»

Pärast Mark Darcyst lahkuminekut pole Bridgeti elu sugugi selline nagu ta oma metsikutes unistuses ette näinud oli. Neljakümnendais eluaastais, tippvormis ning jälle vallaline, otsustab meie kõigi lemmikvanatüdruk keskenduda täielikult oma teleprodutsenditööle ja suhelda vaid oma armsate pööraste sõpradega. Elu on taas rööpas ja kontrolli all, miski ei saa seda võssa juhtida. Kuid siis tõmbab asjaliku karjäärinaise armuelu üles ootamatult kiired pöörded ja Bridgeti linade vahele maandub kuum kutt Ameerikast. Särava naeratusega võluvalt sõnaosav äpi-miljonär Jack on kõik see, mida Darcy teps mitte ei olnud. Kuid ka Darcy ei ole Bridgeti universumist veel lõplikult lahkunud. Kui Bridget ühel imekenal päeval avastab, et ta on sedapsi mis sedapsi, jätkub peamurdmist kauemaks, sest isakandidaate on täpselt kaks.

Bridget Jonesi uues peatükis liitub Oscari-võitjast Renée Zellwegeri ja Colin Firthiga ülisarmikas Patrick Dempsey, keda enamik naisvaatajaid tunneb unelmatemehe McDreamyna haiglaseriaalist «Grey anatoomia». Helen Fieldingi bestselleritest tuntud kangelanna kolmanda filmi stsenaariumi on koos Helen Fieldingi ja Dan Mazeriga kirjutanud ka filmis ülemeeliku arsti kõrvalosa tegev Emma Thompson. Lavastajatoolis on taas Sharon Maguire («Bridget Jonesi päevik», 2001).

Film linastub Scape saalis eestikeelsete subtiitritega ning kestab 2 tundi ja 3 minutit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles