Kaheksa piinlikku olukorda suhte alguses

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Panther Media/Scanpix

Inimesed kogevad pidevalt piinlikke olukordi, aga on asju, mis on hullemad kui teised. Näiteks esimene kohtumine oma kaaslase vanematega? Võtab ikka seest kõhedaks küll, sest ilmselt tahaksid sa endast võimalikult head muljet jätta. Milliseid piinlikke olukordi veel suhte või suhtlemise alguses ette tuleb?

Female First vahendab, millised situatsioonid tunduvad suhte alguses kõige piinlikumad.  

Kui sa näed esimest korda oma kaaslase eksi- sinu peast jookseb läbi miljon mõtet korraga. Kas ta on minust ilusam? Kas see inimene magaski enne minu mehega?

Kui sa kohtud esimest korda oma kaaslase vanematega- pinge on peal, sest sa ju tahad neile meeldida ja endast võimalikult hea mulje jätta.

Esimene kohting- väga närvesööv, sest sa ei tea, kas sa meeldid talle või kas ta meeldib üldse sulle. Nii palju küsimusi.

Sa räägid esimest korda kellegagi, kes tundub sulle atraktiivne- sul võivad käed värisema hakata, sõnad lähevad sassi ja sa punastad. Põhimõtteliselt juhtub kõik see, mida sa ei taha, et juhtuks.

Esimene kohtumine inimesega, kellega sa tutvusid internetis- tekib küsimus, kas ta on ikka sama inimene, kes ta tundus olevat või keda ta väitis end olevat?

Kui sa näed kedagi, kellega sa olid kunagi suhtes- mõtled kindlasti, kas ta ikka tahab sind? Kas sina tahad teda? Kas sul läheb paremini kui temal?

Esimene tants oma kaaslasega- see on lihtne ainult siis, kui te mõlemad olete natukene alkoholi joonud, siis tulevad tantsusammud väga kergesti. Samas esimene päris tants selge peaga võib olla kohati piinlik, sest sa ei tunne oma partnerit nii hästi, et ennustada tema järgmisi samme.

Esimene suudlus- kas keelega või mitte? Kas te keerate pead erinevates suundades või põrkate kohmakalt kokku? Kas halb suudlus võib saada määravaks?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles