Miks on raske olla lootusetu romantik?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Panther Media/Scanpix

Kõik inimesed vajavad aeg-ajalt oma ellu natukene romantikat, aga mida teha siis, kui sa oled lootusetu romantik ja pead pidevalt teistes inimestes pettuma, sest nemad ei ole. Lootusetud romantikud paljastavad, miks neil on vahel raske ja mis nende elu raskeks teeb. 

  1. «Ma vihkan seda, et ma olen lootusetu romantik, sest ma saan alati haiget.»
  2. «Ma olen lootusetu romantik ja vanakooli tüdruk, kes on lõksus maailmas, mis on täis üheöösuhteid ja seksisemusid.»
  3. «Mul on piinlik öelda, et ma olen tõepoolest lootusetu romantik ja kui mehed seda kuulevad, siis see kõlab nende jaoks väga veidralt.»
  4. «Ma vihkan seda, et ma olen lootusetu romantik ja aseksuaalne, sest ma armastan romantikat, aga ei taha seksida. See teeb enamiku mehi õnnetuks.»
  5. «Ma punastan iga kord, kui ma avaldan mõne oma romantilise mõtte, sest ma tavaliselt ei räägi sellest eriti.»
  6. «Ma olen mees ja ma olen täielikult lootusetu romantik ning ma tunnen ennast tänapäeva ühiskonnas päris üksildasena.»
  7. «Ma olen lootusetu romantik, aga mu mees ei usu üldse romantikasse.»
  8. «Vahepeal ma soovin, et ma ei oleks nii romantilise hingega mees, sest ma kiindun väga kiiresti ega saa selles suhtes midagi ette võtta.»
  9. «Ma olen gei ja ma olen lootusetu romantik. Ma usun siiani, et kohtun kellegi erilisega päriselus mitte läbi kohtinguäpi.»
  10. «See on natukene nõme, et ma olen lootusetu romantik, sest ma ootan ikka seda ühte ja õiget tüdrukut, et ta tuleks mu ellu.»

Lootusetute romantikute paljastusi vahendas Whisper.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles