Lahutusadvokaadid paljastavad, kuidas sotsiaalmeedia võib hea suhte ära rikkuda

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: PantherMedia / Scanpix

Kuidas mõjutab sotsiaalmeedia osatähtsuse kasv igapäevaelus inimeste abielusid? Lahutusadvokaadid paljastavad, kuidas on viimasel ajal suurenenud sotsiaalmeedia mõju inimeste lahutustele. 

The Huffington Posti vahendusel selgub, et järjest enam lahutusi on seotud sotsiaalmeedia kurjasti kasutamisega.

1. Paarid vaatasid rohkem ekraane kui üksteist.

Selle asemel, et õhtul üksteisega rääkida ja teineteisele otsa vaadata, jälgitakse pidevalt oma telefoni ning sotsiaalmeediat. Nii on intiimsus suhtes kerge kaduma. Eriti õhtul kodus on selline aeg, mil suhet kasvatada ja emotsionaalsemalt lähedasemaks muutuda.

2. Abikaasad ei olnud ausad selles osas, kellega nad internetis rääkisid.

Võib-olla hakkad sa rääkima oma kunagise koolikaaslasega, aga ära hoia seda abikaasa eest saladuses. Räägi ausalt ära ja sellest ei ole midagi.

3. Vana partneriga taassuhtlemine lõppes afääriga.

Endised partnerid võivad meenutada sulle toredaid aegu enne abielu, mil elu ei olnud veel nii keeruline. Mõned inimesed lähevad väga kergesti sellise illusiooniga kaasa. Isegi, kui asjad ei vii välja afäärini, siis võib selline hetkeline abielust eemalolek mõjuda suhtele väga halvasti.

4. Võrreldes sinu abieluga, paistavad teiste suhted täiuslikud.

Igapäevaselt Instagrami või Facebooki vaadates näeme, kuidas uudistevoog on täis armastavate paarikeste pilte, kelle elu paistab nii õnnelik ja täiuslik, et sul tekib küsimus, miks neil mitte kunagi raske ei ole. Tegelikult on küll, aga seda ei postitata sotsiaalmeediasse. Selle asemel, et süveneda teiste tegevusse, proovi keskenduda oma suhtele.

5. Sotsiaalmeedias jagatakse liiga palju isiklikku informatsiooni.

Intiimseid detaile oma suhte või abielu kohta ei ole kunagi mõistlik sotsiaalmeedias jagada. Su perekond ja sõbrad ei ole sellest niikuinii huvitatud ja see võib põhjustada suhtes usaldamatust.

6. Vallaliseelu näib järjest enam atraktiivsem.

Sinu vallaliste sõprade pildid näevad suurepärased välja. Sa näed pidevalt pilte spontaansetest reisidest, kontsertidest, tantsuõhtutest ja restoranidest, mis panevad sind sellist elu igatsema. Ära unusta, et vallalised üritavad oma elu sotsiaalmeedias võimalikult heas valguses näidata ja suhtes olevatele inimestele lihtsalt tundub, et nad kindlasti elavad paremat elu, kuigi see ei ole nii. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles