Viis asja, mida armastavad paarid teevad iga päev

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: PhanterMedia/Scanpix

Mõnel paaril lihtsalt on see sära, mis paistab kaugele. Armastav ja hooliv suhe nõuab pühendumist, see ei juhtu niisama. Siin on mõned nõuanded, kuidas muuta suhe paremaks ja õnnelikumaks iga päev. 

Self jagas meiega nõuandeid, mida õnnelikud ja armastavad paarid teevad iga päev.

1. Nad räägivad alati tõtt

Räägi oma kaaslasele alati tõtt. See on täpselt nii mustvalge, kui see kõlab. Suhtes on äärmiselt oluline nn läbipaistvus ja see, et te saate omavahel kõigest ausalt rääkida.

2. Nad veedavad koos aega

See ei tule muidugi kellelegi üllatusena, aga armastavad paarid leiavad selleks aega, et üksteisega koos olla. See aeg on ainult neile kahele, ilma telefonideta ja lasteta. Kas või istuge korraks päevas kahekesi diivanil ja rääkige oma päevast. Selline lähedus ja intiimsus hoiab suhet koos.

3. Nad ei karda veeta aega üksteisest eemal

Iseseisvus on sama oluline kui intiimsus. Me peame iseendaga ja partneriga hästi läbi saama. See ei ole õige, kui ainult partner või partneriga koos olemine on õnnelik aeg ja muidu ei oska sa mitte midagi oma eluga ette võtta.

4. Nad on üksteise suhtes lahked

Me arvame, et isegi siis, kui oleme oma partneri suhtes natukene ülekohtused, siis nad andestavad alati, sest teil on ju tugev side. Tegelikult oleks hea alati üksteise suhtes lugupidavalt ja lahkelt käituda, et vältida sellised situatsioone, kus emotsioonid keevad üle pea. Kui sa tüli käigus tunned, et sa ei peaks mõnda asja ütlema, siis ära tee seda. Ära tee meelega oma partnerile haiget.

5. Nad näitavad välja oma tänulikkust

Sellest, et sa oma kallimale iga päev ütled, et sa armastad teda, tegelikult ei piisa. Kaaslased ei tohi võtta üksteist ja teineteise tegusid iseseenestmõistetavalt. Ole tähelepanelik ja tänulik selle eest, kui su kaaslane teeb midagi hästi. Ütle talle, et sa hindad teda ja tema püüdlusi. Lisaks proovi ise ka midagi toredat ja romantilist välja mõelda, et oma armastust näidata. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles