Millised põnevad seosed on numeroloogia ja maniküüri vahel?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: PantherMedia / Scanpix

Kas teadsid, et su sünnikuupäevas olevad numbrid võivad mõjutada seda, mis värvi küünelakk sulle enam sobib? Kas ja kuidas võib meie sünnipäev mõjutada küünelaki eelistust? Võib-olla saame küünelaki valimisega hoopis suunata oma mõtteid ja anda uut suunda tegudele, kirjutab Trend Nailsi ilublogi.

Kui teie sünnipäevas on numbrid 1 ja 6, siis olete looduse poolt kaasa antuna tähelepanuväärse välimusega ja kindlameelne inimene. Te kannate ka küüntel välja kõik ekstravagantsused, sest te lausa tahate kogeda aina uut ja eristuda hallist ärgipäevast. Veel enam, te loote oma julgusega lausa moodi ja teisedki võtavad teid järgida. Olete inimene, kes kannab kõhklemata välja kõige erksamad ja värvikirevamad küünelakid, mis kasutusel on. Kõige sobilikumad toonid küünelakkide valikus on teile kõik punasega seonduvad. Lisaks sobivad teile ka roosad ja oranžid ning kollasedki värvid. Kandes küüntele rohelist värvi tõstate esile oma sensitiivsust, valge värvi lisamisega annate jõudu ettevõtlikule mõtteviisile. Külmad, sünged ja tumedad toonid pole teile.

Kui teie sünnipäevas on numbrid 2 ja 7, olete sedavõrd kirglik inimene, et pühendute kõikidesse asjadesse tulise kire ja hetkelise põhjalikkusega. Nii ka küünte lakkimisse. See tähendab, et kas lakite ja hoolitsete küünte eest viimse peensuseni või ei tee seda üldse. Oma energilises olekus eelistate aga tagasihoidlikke küünelakke, justkui teades, et sära jagub teisse küünte esiletoomisetagi piisavalt. Nii eelistate neid lakkides valida nahavärvi toone, lisades sära mõne pärli või muu efektse lisandiga. Sobilikumad värvid on tulist kirge jahutavad külmad ja maalähedasemad rohelised toonid. Siniseid küünelaki toone valides lisate mõjujõudu oma sõnadele, roheliste toonidega tõstate esile aga empaatiavõimet ja sensitiivsust. Eemale tasuks teil hoida punasest värvist küüntel.

Kui teie sünnipäevas on 3 ja 8, siis olete suure empaatiavõimega ja selge visiooniga inimene, kes armastab ka küünelaki valikus enam ühte kindlat värvi või äärmisel juhul lihtsakoelisemat joonistust. Kuna teil on kaasasündinud vaist teha õigel ajal õigeid valikuid, siis ei lase te end ära petta magusa müügijutuga ja jääte ka küünelaki valikul oma eelistustele kindlaks. Tunnetades ümbritsevaid energiaid teete küünelaki valiku oma sisetunde järgi. Teile soblikumad küünelakkide toonid on erinevates toonides heledad kuni valgeni välja. Eelistatuimad on kollase ja helesinise varjundiga värvid, mis annavad teie kaasasündinud intuitsioonile juurde ettevõtlikkust. Mida sinisema valite küünelaki tooni, seda selgemalt suudate sõnastada oma väljaöeldud mõtteid. Lakitoonide punasemaks muutumisel lisate energiat oma tegudesse. Rohelistest toonidest tasuks teil eemale hoida.

Kui teie sünnipäevas on 4 ja 9, olete arukas inimene ja kiirgate endast vastupidavust, mis võib teistele paista lausa jonnakusega. Nii eelistate saada kõiges põhjalikke vastuseid oma küsimustele. Ka küünelakke valides on teil kindel soov nii nende värvivalikus kui ka joonistustes ning te ei kavatse neist kergelt loobuda. Kuna oskate hästi „raha lugeda“, siis eelistate otsida kõiges parimat kvaliteedi ja hinna suhet. Küünelakkide värvivalikus annab teie kriitikameelele rahustavat mõju roheline värv, tulisust ja energiat tegevustesse lisavad kõik punased. Sõnaosavust saate lisada läbi siniste toonide. Oma praktilise meele tõttu tasub teil hoiduda valgete ja heledate toonide ning ühevärviliste küünte kasutamisest, sest neilt väljapaistev väiksemgi defekt viib teilt hingerahu.

Kui teie sünnipäevas on 0 ja 5, siis olete loomuomase elujõuga inimene, kes hindab stabiilsust kõiges ja kõikjal. On väga vähe sellist, mis suudab teid endast välja viia. Nii võtate ka küünelakkide valikust seda, mida pakkuda on ja olete rahul joonistusega, mis just parasjagu teie küüntele tehti. Kindlasti lisavad need numbrid teile eluks vajalikku kannatlikkust ja kompromisside tegemise oskust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles