Kahe minuti maniküür, mis kestab terve nädala

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: PhanterMedia/Scanpix

Naistele meeldiks, kui me suudaksime kogu aeg kenad ja sätitud välja näha, aga paraku on enamik naistel väga kiire elutempo. Mida teha, kui sul ei ole aega, et kaks tundi küünetehniku juures veeta?

PureWow jagas meiega kõigi aegade kõige lihtsamat nippi, kuidas saada kiirelt ilusad küüned ja sa ei peaks neid välja minnes peitma.

Sul on vaja: Läbipaistvad kerge sädelusega küünelakki.

Mida teha: Puhasta oma küüned vanast lakist nii nagu sa tavaliselt teed, aga seejärel lihtsalt kanna peale üks kiht sädelevat küünelakki.

Kuidas see toimib: Esiteks võtab see ainult kaks minutit, et peale kanda, sest sa kasutad läbipaistvat lakki, millel on natukene sädelust sees. Sa ei pea muretsema sellepärast, kui sa kiiruga lakkides natukene küünenaha vastu lähed või väikeste täkete pärast, sest neid ole näha. Lisaks ei pea sa muretsema väljakasvu pärast, ka seda ei ole kaugelt märgata. Treenimata silmale paistad sa stiilne naine, kes ei lahku kunagi kodust ilma korraliku maniküürita.

A photo posted by Heidi (@mrs_sk1tlez) on

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles