Tegelikke põhjuseid, miks mees ei suuda orgasmi saada

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Palju on kirjutatud sellest, et naistel võib olla meestest raskem orgasmi saada. Tegelikult on see aga probleem, mis võib kimbutada nii naisi kui mehi.

Cosmopolitan tõi välja seitse võimalikku selgitust, miks ei pruugi mees orgasmi saada.

1. Ta on väga purjus

Ühest küljest võib alkoholi tarbimine mehe erektsiooni pikendada ja ta võib voodis tavapärasest kauem vastu pidada. Aga oluline miinus asja juures on see, et mees ise ei pruugigi kunagi lõppu jõuda, sest ta on lihtsalt liiga purjus. 

2. Ta on stressis

Stress võib erektsiooni kiirelt hävitada. Kui mehel on olnud raske ja emotsionaalselt kurnav nädal, siis pole mingi ime, kui ta ei suuda orgasmi saada. Ainuüksi vahekorrale mõtlemine võib teda nii endast välja ajada, et ta ei suuda erektsioonigi saavutada. Proovi aidata mehel lõõgastuda ja kinnita talle, et ta ei pea sulle muljet avaldama.

3. Tal võib olla terviserike

Mehe peenise normaalset funktsioneerimist võivad häirida näiteks erektsiooniprobleemid, ent lisaks sellele tekitavad probleeme ka näiteks südamehaigused ja diabeet. Kui probleem on selles, siis tasuks konsulteerida arstiga ja uurida, kuidas võiks mees orgasmi saada.

4. Ta «valmistus» liiga agaralt

Võib-olla oli mees enne teie kohtumist väga närviline ja rahustas end masturbeerides. Ta võis end rahuldada ka selleks, et sinuga voodis olles kauem vastu pidada, ent tegelikult võib liiga agar eneserahuldus takistada tal sinuga orgasmi saamast.

5. Ta hoiab end tagasi

Võib-olla tundub mehele, et sa naudid seksi nii väga, et ta ei taha seda enda orgasmiga veel lõpetada. Kui sa soovid, et vahekord ära lõppeks, anna mehele sellest märku. Võib-olla oma peas mõtleb ta, et on kui seksijumal, kes purustab mingi rekordi.

6. Ta peenisel on väga spetsiifilised vajadused

Kui mees on harjunud teatud moel või kiirusel masturbeerima, siis on ta peenis sellega ilmselt nii ära harjunud, et sinu käsi või keha ei pruugi seda piisavalt stimuleerida. Võib-olla on mees harjunud oma peenist üsna tugevalt peos hoidma, võib-olla meeldib talle peenist peos hoida teatud nurga all. Võimalik on seegi, et mees on seksides harjunud teatud poosidega, mis aitavad tal kiiremini lõpuni jõuda. 

7. Ta hakkas hiljuti uusi ravimeid võtma

Kui mehel pole varem orgasmi saamisega probleeme olnud ja ta on hiljuti mingil põhjusel ravimeid vahetanud, siis see võib takistada tal orgasmi saamast. Mitmete ravimite üheks kõrvalmõjuks on see, et orgasmi saamine on raskendatud. Kui see võib põhjuseks olla, siis tuleks konsulteerida arstiga ja pidada nõu, kuidas edasi toimida. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles