Merilyn Saksing: olen oma pikkuse üle uhke

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Sille Annuk

Tänavuseks Eesti Iluduskuningannaks valitud 22-aastane Jõgeva neiu Merilyn Saksing on oma 185-sentimeetrise kasvuga teistest peajagu üle ja sellega rahul.

Septembris Kanadas toimuval Miss Globe’il Eestit esindav Merilyn Saksing nendib, et temalgi on olnud aegu, kui ta polnud oma kehaga rahul. «Näiteks modellimaailmas on mu pikkus pigem probleemiks, paljud riided jäävad mulle liiga lühikeseks ja maani kleit ulatub sageli vaid põlvedeni. Disainerid otsivad maksimaalselt 180 cm pikkusi neide. Kontsi kannan ka ainult äärmise vajaduse korral – pidulikel sündmustel, pildistamisel ja moelavadel. Aga see, et teised on minust lühemad, ei häiri mind ja ma ei tunne sellepärast häbi. Muide, mu isal on kasvu 194 cm.»

Siiski on Merilyni pikkus ka rohkelt naljakaid olukordi tekitanud. «Poe lakke riputatud reklaamsildid kipuvad ette jääma,» nendib ta. «Samuti segavad puuoksad kõnniteede ääres, eriti kui parajasti kontsi kannan. Massaažilauad on alati liiga lühikesed, jalad ripuvad üle otsa. Riietest ei tasu üldse rääkida, paljud püksid on 15–20 cm napid ning sama kehtib jopede ja mantlite kohta.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles