Kümme märki, et peaksid lõpetama tutvumisrakenduste kasutamise

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Tinder, Bumble, Happn... tutvumisrakendusi on niivõrd palju, et nüüdisajal on raske leida mõnda noort, kelle telefonis poleks mõnda taolist rakendust. Kui sul pole aga õnnestunud tutvumisrakenduse abil endale kaaslast leida, siis äkki oleks õige aeg lõpetada nende rakenduste kasutamine.

Cosmopolitan tõi välja kümme märki, mis viitavad sellele, et on aeg lõpetada Tinderis surfamine.

1. Sulle ei meeldi vestlust alustada. Kas sa oled üks neist, kes jääb alati ootama, et mees võtaks sinuga ühendust? Sel juhul võidki sa ju ootamat jääda, sest seda ei pruugigi juhtuda. Ja lõpuks muutub ootamine jube tüütuks. Anna parem alla.

2. Sa leiad potentsiaalseid kaaslasi, ent ei võta kõigiga ühendust. Kui leiad kellegi, kelle profiil avaldab sulle muljet ja temale meeldib ka see, mida ta sinu profiilist loeb, siis on asi edukas vaid juhul, kui te pärast seda reaalselt suhtlete ka. Pelgalt sellest pole kasu, kui te üksteise profiilidele «rohelist tuld» näitate.

3. Sulle ei meeldi võõrastega kohtuda. See on täiesti arusaadav, kuid kahjuks tutvumisportaale ja -rakendusi kasutades ei saa seda vältida, kui soovid lõpuks tõesti armastust leida. Kui võõrastega kohtumine tekitab sinus väga palju ebamugavust, siis on täiesti normaalne tunnistada, et see pole sinu jaoks. Kustuta telefonist need rakendused, et muudele asjadele ruumi teha.

4. Kasutad neid rakendusi vaid nalja pärast. Kui sa tead juba ette, et need tutvused ei jõua sinu jaoks kuskile, sest sa võtad asja naljaga, siis pole mõtet teiste inimeste lootusi hellitada.

5. Sa lükkad mehi paremale-vasakule ilma süvenemata. Üks asi on see, kui sa oled liiga valiv, ent sootuks enam probleeme võib tekkida sellest, kui sa ei süvene sellesse, mida sa telefoniekraanil näed. Kui sa ei kaalu tõsiselt ekraanilt vastu vaatava mehega tutvust sobitada, siis pole mõtet aega raisata.

6. Tutvumisrakenduste kasutamine tekitab sinus piinlikkust. Kui sa ei julge oma perele või sõpradele öeldagi, et kasutad kallima leidmiseks Tinderit, siis peaksid ehk lõpetama selle kasutamise? Kallima leidmine ja uute inimestega tutvumine peaks tekitama sinus elevust. Kui see toob esile pigem negatiivseid emotsioone, siis mõtle hoolikalt, miks sa seda teed.

7. Sul pole tutvumisrakenduste jaoks aega. Selleks, et leida üles sulle kõige paremini sobivad kaaslased, peaksid veidike süvenema ja selleks võib kuluda aega. 

8. Sa kasutad kogu aeg Tinderit. Kasu pole sellestki, kui sa kasutad tutvumisrakendusi absoluutselt kogu aeg. Kui vaatad Tinderit igal vabal hetkel ja isegi siis, kui peaksid sõpradega lõbusalt aega veetma, siis tõenäoliselt vajad väikest võõrutust.

9. Sa oled suhtes. Tutvumisrakendused on eelkõige suunatud vallalistele. Kui sa oled juba suhtes, siis see võib teistele Tinderi kasutajatele vale mulje jätta. Ja proovi ette kujutada, mida võib su kallim tunda, kui ta saab teada, et sul on tutvumisportaalis konto.

10. Tutvumisrakenduste kasutamine teeb sind õnnetuks. Mida sa tunned pärast Tinderi kasutamist? Kui kurbust, siis tee endale teene ja lõpeta Tinderi kasutamine ära. Pole ju mõtet end piinata, kui see ei tekita sinus üldse häid emotsioone.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles