71-aastane miljonär tahab last: ma olen nüüd parem isa

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Max Delmege ja Samantha Green.
Max Delmege ja Samantha Green. Foto: Ekraanitõmmis videost

Max Delmege on 71-aastane miljonärist pensionär, kes on otsustanud oma 32-aastase naisega lapse saada ja vaidleb vastu kritiseerijatele, kelle sõnul on ta selleks liiga vana. 

Sydneys elaval Max Delmege’il on kaks täiskasvanud poega ja nüüd proovib ta oma partneri Samantha Greeniga kunstliku viljastamise abil kolmandat last saada. Videointervjuus väljaandele This Morning ütles Max, et kuna ta on nii vana ja kogenud, on ta parem lapsevanem.

39-aastase vanusevahega paar ei võta võõraste kriitikat hinge. «Ma olen praeguses eluetapis valmis järgmiseks lapseks. Kui ma pojad sain, oli mul kogu aeg tööga väga kiire ja mul ei jäänud laste jaoks aega,» sõnas vanahärra. «Nüüd olen kannatlikum ja minust saaks parem isa kui 30 aastat tagasi.»

Max ja Samantha said tuttavaks matustel kuus aastat tagasi, kui naine oli 26-aastane ja mees 65-aastane. Medõena töötav Samantha on enda sõnul harjunud sellega, et teistel on nende kohta pidevalt midagi halba öelda ja tema sellest ei hooli.

Videos selgitab Max, et tegelikult ei tea keegi, kui vanaks ta elab ja ka noor mees võib pärast isaks saamist surra näiteks autoavariis. Kui aga temaga peakski midagi juhtuma, on naisel hea tugivõrgustik ja palju lähedasi, kes teda aitavad. «Mul on hea tervis ja kui jumal annab, siis jään ma siia veel pikaks ajaks,» lisas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles