Kuus veenvat väidet kondoomi kiituseks

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Enamik naisi on kindlasti kokku puutunud olukorraga, kus meespartner ei soovi kondoomi kasutada. Põhjuse kondoomist loobumiseks leiab sõnaosav mees ilma suurema vaevata.

Hirm suguhaiguste ja soovimatu raseduse ees on tihtipeale väiksem kui iha ja kirg, mis meid juba kord voodisse on viinud. Tegelikult on kondoomi kasutamisel rohkem plusse, kui arstid meile tavatsevad rääkida, kirjutab Ulakas Kaunitar.

Sensuaalsem, siidisem, libedam, kauakestvam nauding

Üks levinumaid põhjuseid kondoomist loobumiseks on tundlikkuse vähenemine seksi ajal. Teate küll neid väljendeid, et kummiga seks on nagu roosi nuusutamine läbi kilekoti jms. Tegelikult pole see mingi tõsiseltvõetav põhjus, kuna kondoomid muutuvad järjest õhemaks ja samuti saab valida kondoome suuruse järgi, mis tagab veelgi parema sobivuse ja tundlikkuse. Kui aga siiski jääda vabanduse juurde, et kondoomiga kaotab mees osa oma tundlikkusest, siis üldises plaanis pole see ju üldse halb või mis? Kaotades pisikese osa oma tundlikkusest, kasvab mehe võime voodis kauem vastu pidada ja vältida enneaegset seemnepurset. Tänu sellele saab seksi kauem nautida ning olla kindel, et ka naine jõuab ihaldatud haripunktini. Eriti suureks abiks on kondoomi kasutamine anaalseksi puhul, kuna tihkem ja intensiivsem hõõrdumine viib ka kiirema lõpuni ja kondoomi kasutamine aitab seda vältida. Ühtlasi aitab kondoomi sile pealispind kaitsta partnerit liigse hõõrdumise ja mikrohaavandite eest. Kuna enamik kondoome on varustatud libestusainega, siis on kondoomiga seks iseenesest juba meeldivam, siidisem, libedam ja nauditavam.

Kondoomide kasutamisel pole negatiivseid kõrvalmõjusid

Teadmiseks neile, kel selle punkti peale tõusis just praegu vererõhk, kuna neil on lateksiallergia ja nad tahaksid mulle rääkida lateksi hirmsatest kõrvalmõjudest, tahan meelde tuletada, et alati saab osta ka lateksivabu (ja ühtlasi õhukesi!) Sagami kondoome. Rasestumisvastaste vahendite valik turul on äärmiselt lai alustades plaastritest ja lõpetades antibeebipillidega. Kuigi antud vahendid on tõhusad rasedusest hoidumiseks, ei pruugi need võimalike kõrvatoimete tõttu kõigile sobida. Kondoomi on lihtne kasutada, see on tõhus, kasutajasõbralik ja ilma negatiivsete kõrvalmõjudeta.

Vähem segadust

Sensuaalne ja aeglane tunde kestev armumäng on ilus; kirglik ja piirideta ürgsele ihale allumine samuti, mis aga enam ilus ei ole, on kogu selle segaduse koristamine. Kondoom aitab hoida voodilinad puhtad ja samuti hoolitseb naise hügieeni eest. Olenemata sellest, kas mees ejakuleerib ühe või mitu korda, on nii edasine seks kui ka uinumine märjas voodis ebamugav. Naise seisukohast tagab kondoomi kasutamine värskuse ja puhtuse ning kaob vajadus pärast vahekorda kohe duši alla joosta.

Turvatunne

Kondoom on ainus vahend, mis kaitseb sugulisel teel levivate haiguste eest. Lisaks töötab kondoom varuplaanina, kui esmane rasestumisvastane vahend peaks ununema või alt vedama. Kuigi arvatakse, et antibeebipillide tõhusus kahaneb vaid siis, kui neid õigeaegselt ei võta, võib ka nt teatud antibiootikumide tarvitamine vähendada pillide oodatud toimet. Seega tasub kondoomi kasutada igal juhul, kui pole soovi ootamatult lapsevanemateks saada.

Kondoom rollimängu osana

Kondoomi pealepanek ei pea olema piinlik hetk voodis, mil seks on pandud ooterežiimile. Alati tuleb kasuks, kui suhtuda asjadesse mänguliselt, eriti magamistoas. Miks mitte mängida rollimängu, kus te olete kaks tänaval kohtunud võõrast (võõraga ju ometi kasutaksid kondoomi?!) või üks teist on kondoomifirma müügimees, kes tuli tooteesitlust tegema? Laske fantaasial lennata!

Kondoomi kasutamisel puuduvad piirid

Kondoomi võib kasutada mitmel muul otstarbel kui seda eeldavad kondoomitootjad. Sellega saab katta vibraatoreid, mida kasutatakse nii vaginaalselt kui anaalselt, et vältida bakterite levikut; kui kondoom täita külma veega ja panna mõneks ajaks külmkappi, saab sellega teha jahutavat kompressi; vihmase ilmaga matkates võib seda kasutada pisemate asjade kaitsmiseks vee eest ja uskuge või mitte, aga isegi home-made sekslelu saab oma kätega kondoomist ja veest jääkambri abil valmis meisterdada.

Selleks, et kondoomiga voodis veel enam kogeda ja nautida, saab osta ka erinevate maitsete ja tekstuuriga ning isegi siiru-viirulisi ja kurru-vurrukestega kondoome. Kõik selle nimel, et seks oleks turvaline ja taevalik üheaegselt!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles