Naiste ametid, mis avaldavad meestele tutvumisportaalis kõige enam muljet

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kas sinul on selline töö, mis muudab sind Tinderis meeste silmis ihaldusväärseks? Sa ei tea? Toome Bustle'i abiga teieni viis naiste ametit, mis avaldavad meestele tutvumisportaalis muljet.

5. Tegevjuht/ettevõtja

Kui meeste ametite edetabelis on see töökoht koguni teisel kohal, siis tegevjuht jõudis naiste ametite edetabelis viiendale kohale. See on positiivne uudis, sest lükkab ümber müüdi, et mehed pelgavad edukaid naisi.

4. Hambaarst

Kas põhjus võib olla selles, et halb suuhügieen on eemaletõukav ja hambaarsti puhul võib üsna kindel olla, et ta hoolitseb oma hammaste eest? Võimalik, igatahes hinnatakse naissoost hambaarste Tinderis kõrgelt.

3. Suhtekorraldaja

Siinkohal tuleb mainida, et see edetabel on koostatud ameeriklaste eelistuste põhjal ja kuna suhtekorraldus on USAs väga populaarne amet, siis pole ka mingi ime, miks on see amet edetabelis kõrgel kohal. Ka Eestis on suhtekorraldusfirmasid, kus töötab palju naisi, kuid pole teada, kas ka meil saab selle ametiga meestele muljet avaldada.

2. Stilist

Populaarsuselt teisele kohale jõudis stilisti amet. Ilmselt arvavad mehed, et stilist käib ise alati kenasti riides ja aitab ehk mehelgi rõivaid valida.

1. Õpetaja

Naiste kõige populaarsem amet Tinderis on õpetaja ja pole ka mingi ime, sest õpetajad on reeglina väga kannatlikud ning toredad inimesed. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles