Horoskoop 27. august – 2. september

, www.eestihoroskoop.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: PantherMedia / Scanpix

Tulemas on pingeline periood, eriti tasub silm peal hoida rahaasjadel.

Jäär 21. märts – 19. aprill

Töövaldkonnas on nädal pingeline. Ehkki sind võib vallata soov midagi jõuliselt ümber korraldada, peaksid pigem proovima rahulikuks jääda. Ära võta endale uusi ülesandeid, vaid jätka pooleliolevaid asju. Pööra tähelepanu tervisele, mõõdukus on väga oluline.

Sõnn 20. aprill – 20. mai

Armuasjad on tähtsad. Kui oled midagi ütlemata jätnud või oma tundeid maha surunud, võid pingeolukorras kannatuse kaotada ja midagi mõtlematut teha või öelda. Ära tugevate tunnete ajel oma suhteid sassi aja, pigem ela end välja loomingu kaudu või hobidega tegeledes.

Kaksikud 21. mai – 21. juuni

Uute ettevõtmiste alustamiseks või suhete klaarimiseks nädal hästi ei sobi. Õhus on palju pinget ja vastuolusid, nii sinu kui kaasinimeste meeleolud vahelduvad kiiresti. Raske on aru saada, mida teised sinult ootavad. Ka iseenda soove ning vajadusi on keeruline mõista. Võta rahulikult, hoidu konfliktidest.

Vähk 22. juuni – 22. juuli

Info liikumine on takistatud, ähmased asjaolud võivad sinu töiseid tegemisi nüüd üksjagu takistada. Võimalik, et saad millestki valesti aru või keegi üritab sind meelega eksiteele viia. Pole mõtet olulisi otsuseid teha või suuri projekte alustada. Pigem võta veidike aega üksinda olemiseks, et hinge tõmmata.

Lõvi 23. juuli – 22. august

Aeg ei sobi kaalukate finantsotsuste tegemiseks ega äriläbirääkimiste pidamiseks. Ühisvaraga seotud küsimusi ei ole mõtet arutama hakata, see võib olukorra vaid segasemaks teha. Mõistlik on tempo maha võtta, teha lõpuni pooleliolevad asjad. Tulevikuplaane tasub küll teha, aga ellu viia on neid veel vara.

Neitsi 23. august – 22. september

Päikesevarjutus Neitsi märgis võib sind omajagu mõjutada. Emotsioonid on tugevad ja kõikuvad, neid on raske valitseda. Seetõttu ei ole aeg hea otsustavate sammude tegemiseks. Pigem võta aeg maha, analüüsi ennast, oma soove ja vajadusi. Pane paika järgneva poole aasta olulisemad suunad.

Kaalud 23. september – 23. oktoober

Aeg toob taas jõuliselt pinnale mineviku mõjud. Võib tekkida olukord, kus seisad silmitsi hirmudega, mida oled üritanud eirata või maha suruda. Põgenemine ei ole lahendus, julgus endasse vaadata ja olnuga leppida annab võimaluse minevik selja taha jätta ning keskenduda olevikule ja tulevikule.

Skorpion 24. oktoober – 21. november

Huvitav ja omajagu pingeline ajajärk. Rahaasjade ajamine – eriti inimestega, kellega oled lähedane – on riskantne. Ära sõprus- või armusuhteid materiaalsete probleemidega mürgita! Oled tundlik ja tundeline, fantaasia on lennukas. Võid saada inspiratsiooni ja julgustust loominguliseks tegevuseks.

Ambur 22. november – 21. detsember

Jõulist edasiminekut töises vallas praegu loota ei ole. Mida rohkem pingutad, seda tugevamat vastuseisu võid kohata. Kõik ei sõltu sinust, võimalik, et su ideid ei toetata või siis näeb keegi sinus ohtlikku konkurenti. Sul võib tekkida huvitavaid ideid, kuid nende toimivateks plaanideks vormimisel vajad aega.

Kaljukits 22. detsember – 19. jaanuar

Sind võivad paeluda sootuks uued teemad. Infot endasse ahmides ära unusta, et kaugeltki kõik, mida kuskil räägitakse või kirjutatakse, ei pruugi tõele vastata. Pealegi on inimesed erinevad – see, mis võib olla sobiv ja kasulik kellelgi teise jaoks, ei pruugi sama hästi sobida sinule.

Veevalaja 20. jaanuar – 18. veebruar

Esmapilgul põneva ja tulutoovana näivad ärivõimalused ei pruugi seda tegelikult olla. Ära hakka kiirustades oma elu muutma, eriti aga rahaga riskima – selleks vajaksid palju rohkem infot ning tugevamat toetuspinda. Jää pigem äraootavale seisukohale, ole tähelepanelik selle suhtes, mis su ümber toimub.

Kalad 19. veebruar – 20. märts

Tugevad tunded võivad sinu üle võimust võtta, kaine mõistusega sa vaevalt et oma tundeid ja suhteid nüüd analüüsida suudad. Ehkki võid tunda vajadust suhete vallas olulisi samme teha, ei ole aeg hea ei armuavalduseks ega ka lahkuminekuks. Pigem vala ülevoolavad tunded loomingulisse vormi.

Koostanud Maria Angel, www.eestihoroskoop.ee

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles