Vanemad naised on altimad pärast esimest kohtingut seksima

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Selgub, et 40ndatesse jõudnud naised ei jää pikalt mõtlema, kui sisetunne on õige - ajakirja Men’s Health läbi viidud küsitluse kohaselt on nad noorematest sookaaslastest sagedamini valmis esimese kohtingu mehega voodis lõpetama.

Küsitluses osales ligi poolteist tuhat 20ndates, 30ndates ja 40ndates naist ning tulemuseks oli arvamuste lahknevus nooremate ja vanemate vahel, vahendas Genius Beauty.

Esimese kohtamise järel oleksid mehega valmis voodisse minema 17 protsenti 20- kuni 30-aastastest vastanutest. 30ndates naiste puhul oli protsent 28 ning üle 40-aastastest küsitletutest oleksid pärast esimest kohtingut seksiks valmis 29 protsenti.

Tulemusi võib selgitada vanusega kasvava naudinguga, mida seksuaalsuhetest leitakse. Kui 20ndates naistest oli viimase vahekorra aja orgasmini jõudnud 38 protsenti, siis üle 30-aastastest vastajatest said orgasmi ligi pooled. 40ndates naiste puhul oli aga protsent lausa 86.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles