Fotogeensete naiste saladused

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Vida Press

Kaamera ei pea olema su vaenlane.

Kas sa tead mõnda sõbrannat, kes näeb igal pildid ilus välja? Isegi, kui keegi pildistab teda ootamatult, näeb ta enesekindel ja kaunis välja. Tegelikult on fotogeensetel naistel mõned saladused, mille PureWow abiga kohe teieni toome.

Nad teavad oma häid külgi

Iga kord, kui keegi tahab sinust istudes pilti teha, siis veendu, et kaamera oleks sinust natukene kõrgemal, mitte lõua all. See järel nõjatu peaga natukene ettepoole.

Nad on enesekindlad ja tunnevad ennast mugavalt

Selle asemel, et iga kord oma kõht sisse tõmmata, löö parem selg sirgu ja ole enesekindel. Kui sa ei tunne ennast mugavalt, siis see paistab kohe su näost välja.

Fotogeensed inimesed ei ütle «hernesupp» ega naerata nii, et kõik hambad paistavad

Suur ja lai naeratus mõjub võltsilt ning pingutatult. Me soovitame sul kergelt silmi kissitada ja õrnalt suuga naeratada. Suu võiks olla natukene lahti, aga mitte palju.

Nad teavad, kuidas oma silmadega mängida

Kindlasti on juhtunud, et oled mõnel pildil silmad poolkinni või üks silm kinni ja teine lahti. Lase fotograafil enne klõpsu kolmeni lugeda ja hoia ühe ning kahe peal silmad kinni, kolmanda peal tee silmad lahti, nii väldid seda, et võid pildile suletud silmadega jääda.

Nad õpivad oma vigadest

Isegi kui sa ei taha piltidel oma vigadele keskenduda, siis võiksid seda siiski teha, sest see on hea võimalus ennast järgmise foto ajaks parandada.

Nad harjutavad peegli ees

See võib alguses üsna imelik tunduda, aga selleks, et saada profiks, pead sa tegema mõned proovifotod. Järgmine kord, kui pilti tehakse, siis sa tunned ennast juba palju mugavamalt ega jää lihtsalt heale õnnele lootma, sest sa oled juba harjutanud, kuidas oma keha paika sättida.

Nad teavad, kus nad grupifotol seisma peaksid

Kuldne reegel on see, et kaamerale kõige lähemal olev inimene paistab kõige suurem. Nii, et positsioneeri ennast natukene tahapoole või lase kõigil võrdselt reas seista. 

Foto: Vida Press
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles