Supermodell paljastab: mul on raskusi püsida kogu aeg «heas vormis»

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sara Sampaio.
Sara Sampaio. Foto: Anthony Behar/Anthony Behar/Sipa USA

Modell, Sara Sampaio, tunnistab, et tal on olnud raskusi püsida kogu aeg «parimas vormis» ja lisas, et Victoria's Secreti moešõud on väga rasked.

25-aastane modell, kes tegi oma debüüdi Victoria's Secreti laval 2013.aastal, ütleb, et see šõu on aasta üks tipphetki, aga tal ei olnud enne seda õrna aimugi, kui palju tööd ja vaeva peab nägema selleks, et püsida pidevalt väga kõhnas bikiinivormis.

 

Foto: JEWEL SAMAD/AFP

Sara alustas oma karjääri viieteistkümne aastasena ja kuigi ta ei teadnud moemaailmast mitte midagi, siis ta vaatas alati Victoria's Secreti šõud ja lootis sinna kunagi pääseda. Nüüd väidab ta, et elu moemajades ei olegi nii glamuurne, kui see välja paistab.

Lisaks pidas Sara vajalikuks rõhutada, et inimesed ei unustaks kunagi ära, et supermodellidel on profesioonaalsed jumestajad ja juuksurid, kes neid igapäevaselt ilusaks teevad ning nad teavad, kuidas poseerida. «Ma olen sellel alal peaaegu kümme aastat töötanud, ma tean, mis nurga alt mu keha kõige parem välja näeb, aga ma ei näe selline päriselus välja.» Ta tunnistas, et ka tema tunneb vahepeal ennast oma kehas ebakindlalt, aga üritab sellele mitte keskenduda.

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles