Armukeste ülestunnistused: 21 üllatavat saladust «teistelt naistelt»

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Suhtes olles tahaks ju alati uskuda, et mõlemad partnerid on suhtega rahul ja kõrvalsuhte loomiseks pole põhjust. Kahjuks alati pole see tõsi ja nii mõnedki inimesed otsivad omale armukesed, kes rahuldaksid neid vajadusi, mis jäävad kallima poolt unarusse.

Whisperi keskkonnas võtavad seekord sõna just need naised, kes on olnud «teise naise» rollis. 

  1. «Ma olen armuke ja mu partner läks hiljuti oma naisest lahku. Ma näen iga päev, kui väga ta seda naist igatseb ja see teeb mulle väga haiget.»
  2. «Ma olen «teine naine». Ma tean, et ma olen rohkem ära teeninud, aga ma ei saa lahti tundest, et ma pigem võtan selle suhte, kui olen täitsa üksi.»
  3. «Ma olin täiesti teadlikult oma kolleegi armuke. Me lõpetasime oma suhte, aga nüüd ma olen tema naise parim sõbranna lihtsalt selleks, et meest närvi ajada.»
  4. «Enne abiellumist olin ma ühe abielumehe armuke. Kümme aastat on möödunud ja nüüd on temast saanud minu armuke. Ta on minuga petnud kõiki naisi, kellega ta koos on olnud.»
  5. «Armukeseks olemine on väga seksikas. Mees kohtleb mind paremini kui oma abikaasat ja tundeid pole mängus. Kõik võidavad.»
  6. «Mina olen armuke. Esialgu see ajas mind endast välja, aga nüüd see erutab mind.»
  7. «Esimest korda olin armukese rollis siis, kui olin 17. Ma magasin selle pere isaga, kus ma käisid lapsi hoidmas.»
  8. «Ma võin ausalt öelda, et armukeseks olemine oli kõige stressirohkem, keerulisem ja üksildasem kogemus. Aga samas ma ei muudaks midagi. Nüüd ma tean, mida ma väärt olen. Ma olen õnnelik, et suhte lõpetasin.»
  9. «Ma olen armuke ja tegelikult ma ei riku oma partneri suhet. Tema naine oli selle suhte niigi juba ära rikkunud.»
  10. «Sain just teada, et ma olin mehe jaoks «teine naine». Enesetunne on väga vastik.»
  11. «Ma olen armuke ja mulle meeldib see, et ma pakun mehele rohkem mõnu kui tema naine.»
  12. «Ma poleks kunagi arvanud, et ma teen midagi sellist, aga armukeseks olemine on niivõrd imeline. Nii palju hellitamist ja kirge... Ma pole kindel, kuidas ma sellesse rolli sattusin, aga ma tunnen häbi, et ma naudin seda nii väga.»
  13. «Ma olen armuke ja ma vihkan seda, et mees endiselt seksib ka oma abikaasaga.»
  14. «Ma olen armuke ja alguses olin sellega leppinud, aga lõpuks tundsin, et olen tema jaoks kui prostituut.»
  15. «Tema hullumeelne naine väidab kogu aeg, et mina olen ta mehe armuke. Ma olengi.»
  16. «Ma olen armuke. Minu arvates on see seksikas ja ma olen leppinud mõttega, et sel suhtel pole tulevikku.»
  17. «Selgus, et ma olin neli kuud ühe mehe armuke. Mul polnud aimugi, kuni sain tema elukaaslaselt sõnumi. Ma tunnen end kohutavalt.»
  18. «Edaspidi käin ma väljas vaid meestega, kes julgevad mind ka oma sõpradele tutvustada. Ma ei kavatse enam ringi hiilida. Mulle ei meeldinud see, kui sain teada, et olin armuke.»
  19. «Ma olen armuke, aga isegi mina tean, et tema naine vääriks temast paremat kaaslast.»
  20. «Ma ütlen küll, et armukese roll sobib mulle, aga tegelikult see pole nii... Ma olen lihtsalt nii meeleheitel ja tahan, et keegi mind armastaks, et ma olen nõus olukorraga leppima.»
  21. «Inimesed võiksid mõista, et armukeseks olemine ei tähenda kohe seda, et ma olen kodulõhkujast hoor. Vahel tähendab see lihtsalt seda, et sa armusid.»
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles