Õpetaja tegi õpilastele ja vanematele uue kooliaasta alguses suure üllatuse

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Texase osariigis elav Samantha Gallagher jagas mõne päeva eest sotsiaalmeedias kirja, mille oli saanud oma tütre Brooke'i õpetajalt Brandy Youngilt. Kirjas teatas õpetaja, et uuel õppeaastal tema enam õpilastele kodutöid ei anna.

Young selgitas oma kirjas, et kodutööks jäävad õpilastele vaid need ülesanded, mida nad ei jõua tunnis lõpetada, aga lisaülesandeid kodus tegemiseks ta ei anna. Youngi sõnul pole suudetud kindlaks teha, et kodused ülesanded parandavad mingil moel õpilaste tulemusi. Tema palveks oli hoopis see, et vanemad teeksid lastega õhtuti midagi, mis tõesti mõjuks lastele hästi, näiteks ühine õhtusöök, üheskoos lugemine, mängimine ja lapse õigel ajal voodisse panemine, edastab Good Housekeeping.

Gallagher jagas seda kirja Facebookis ja see hakkas kulutulena levima. Vähem kui nädalaga on kirja jagatud üle 60 000 korra ja üllatuse teinud õpetaja on saanud lapsevanematelt väga palju positiivset tagasisidet.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles