Meestele: kuidas saada aru, kas naine on sinust päriselt huvitatud?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Vida Press

Või tahab ta lihtsalt sõber olla? Mõnikord on naisi keeruline lugeda ja tagasihoidlikutest naistest võib jääda mulje, et nad tahavad sinuga lihtsalt sõbrad olla. Tegelikult ei julge nad esimest sammu teha ja ootavad, et sina näitaksid rohkem initsiatiivi välja.

Siin on mõned märgid, mis näitavad meestele, et naine on temast huvitatud, vahendab Elite Daily. Kui naine teeb neid asju, siis kutsu ta kohtingule!

  1. Ta tahab sinuga aega veeta.

    Kui ta on sinust huvitatud, siis ta tahab sinuga aega veeta. Kutsu ta välja ja kui ta vastab, et ei saa, siis ta pole ilmselt nii huvitatud. Kui ta alguses keeldub, aga pakub välja mõne teise idee, mis tema ajagraafikusse paremini sobiks, siis ta ilmselt on sinust huvitatud.

  2. Ta puudutab sind.

    Inimesed, kellele muidu ei meeldi väga teiste lähedus ja puudutused, aga see, kui ta ei istu sinu kõrvale või väldib silmsidet, on kindel märk, et ta tahab olla ainult sõber. Kui sulle keegi meeldib, siis sa ju tahad ka teda natukene puudutada, eks?

  3. Ta räägib sinust sõpradele.

    Kui ta on sinust huvitatud, siis ta on sinust oma sõbrannadele rääkinud. Kui ta sõbrannadel ei ole õrna aimu ka, kes sa oled, siis sa ei tähenda ta jaoks ilmselt midagi.

  4. Ta murrab oma reegelid.

    Igal naisel on tavaliselt mõni reegel, mida ta meestega suheldes järgib. Näiteks, kui ta ütleb, et ta ei saada mitte kunagi mehele esimesena sõnumit, aga sinu puhul teeb erandi, siis see tähendab, et sa oled talle olulisem, kui kõik teised mehed.

  5. Ta vaatab sulle silma ja/või naeratab, kui te räägite.

    Esimese asjana proovitakse tavaliselt mehe pilku püüda ja siis naeratada. Need on sellised lihtsad asjad, mis aitavad sul jõuda natukene lähemale sellele, et teada saada, kas ta on sinust huvitatud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles