Mehed tunnistavad, milliseid saladusi ei julge nad naistega jagada

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Vida Press

Ütle ausalt, kas sinu kallim teab sinu kohta kõike? Tõenäoliselt mitte. Aga kas oled kunagi mõelnud sellele, et kui sina varjad tema eest midagi, siis samamoodi võib tema sinu eest miskit varjata?

Women's Health Magazine palus meestel rääkida, milliseid saladusi nemad naiste eest varjavad.

«Ta ei meeldinud alguses mu sõpradele üldse.»

Kyle tunnistas, et kui ta oma tüdruksõpra esimest korda semudele tutvustas, siis ei meeldinud naine kellelegi. «Nad arvasid, et ta on tüütu. Ja seda ei öelnud mitte üks või kaks sõpra, vaid enamik neist. Mulle tundub, et ta lihtsalt üritas neile head muljet jätta, sest mida rohkem mu sõbrad temaga suhtlevad, seda rohkem ta neile meeldib.»

«Ma pöördun endiselt esimesena oma ema poole.»

Eric rääkis, et kui temal on vaja kellegagi midagi arutada, siis ta pöördub endiselt esmajoones oma ema poole ning alles hiljem arutab asja kallimaga. «Ma ei räägi seda talle, sest see teeks talle kindlasti haiget. Ta usub, et ma pöördun alati kõigepealt tema poole.»

«Mulle ei maitse tema tehtud söögid.»

«Mu naine pole sugugi hea kokk,» alustas Andy. «Me oleme koos olnud 12 aastat ja ma pole talle kordagi seda öelnud, sest kuigi tema söögid pole ülihead, on need siiski söödavad. Ma olen kindlasti hullemaid asju proovinud.» Andy lisas, et kui keegi näeb nii palju vaeva ja valmistab sulle söögi, siis oleks väga ebaviisakas selle üle nuriseda.

«Ma olen varemalt oma kallimaid petnud.»

Shane tunnistas, et ta on oma eelmisi kallimaid petnud. «Mu eks ei tea siiamaani, et petmine ongi põhjuseks, miks ma meie suhte lõpetasin. Mu praegune kallim ei tea sellest ka midagi, kuigi me oleme öelnud, et räägime teineteisele kõigest. Ma ei taha, et ta arvaks, et ma plaanin teda petta või et ta ei saa mind usaldada.»

«Naine ei tea, kui palju voodikaaslasi mul tegelikult on olnud.»

«Ma ei ütle kunagi oma kihlatule, mitme naisega ma maganud olen. Ta pole seda veel küsinud, aga ma kardan, et ta võib enne abiellumist selle vastu huvi tunda. Ma ei tea, kas ma väldin sellele vastamist või valetan, aga ma ei taha talle seda arvu öelda,» ütles Shawn ja tunnistas, et tal on olnud keskmisest rohkem voodikaaslasi.

«Ma tunnen temast puudust.»

«Ma jätan talle alati mulje, et mulle väga meeldib sõpradega väljas käia ja pidutseda, aga tegelikult ma tunnen temast väga puudust, kui me pole paar päeva kohtunud. See on natuke hale,» arvas Seth.

«Ma petsin teda.»

Owen tunnistas, et ükskord, kui ta oli purjus, siis ta pettis oma kallimat. «Ma pole talle seda öelnud ja pole võimalik, et ta kuskilt mujalt sellest kuuleb. Ma tean, et ma olen kohutav inimene.»

«Ma räägin oma parimale sõbrale kõigest.»

Oliver rääkis, et tema esimeseks usaldusisikuks on ta parim sõber, kes teab ka selliseid asju, millest tema naisel pole aimugi. Oliver kahtlustas, et tema naine muutuks väga armukadedaks, kui ta sellest teada saaks. «Aga ma leian, et see on tähtis, et sa saaksid kedagi veel usaldada, eriti seetõttu, et sageli me räägime just mu naisest.»

«Ma pole oma eksi veel unustanud.»

Henry ütles, et tema ei kavatse kunagi oma praegusele kallimale öelda, et ta pole veel oma eksist üle saanud ega tea, kas seda kunagi juhtubki. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles