Postimehe nädalahoroskoop 20.-26. august 2016

, www.eestihoroskoop.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: PantherMedia / Scanpix

Selle perioodi märksõnaks võiks olla saladused. Vaata, mida lubavad tähed sulle!

Jäär 21. märts – 19. aprill

Mõtle enne, kui tegevusse tormad – algul ahvatlevana näiv võimalus võib hoopiski lõksuks osutuda. Olukorrad muutuvad kiiresti ning sul on keeruline asju oma kontrolli all hoida. Riskantseteks ettevõtmisteks ebasobiv aeg. Kui kavatsed reisile minna, valmistu põhjalikult ja ära jäta asju viimasele minutile.

Sõnn 20. aprill – 20. mai

Kunagiste saladuste avalikuks tulemine võib tekitada ebamugavaid olukordi. Selge see, et me kõik teeme vahel vigu, ent sellegipoolest peame suutma oma tegude eest vastutust kanda. Ega sinulgi muud üle jää. Ära poe probleemide eest peitu, kõik on võimalik selgeks rääkida, pärast seda on taevas märksa selgem.

Kaksikud 21. mai – 21. juuni

Isiklikes suhetes esineb pingeid. Keeruline on lahkhelisid selgeks rääkida, sest teine osapool ei pruugi seda tahta. Raha ja võim on teemad, mis lahkhelisid põhjustavad ja usaldust rikuvad. Sul tuleb mõista, kes on su tõelised sõbrad ja kes hoiavad su ligi selleks, et sinu kaudu paremale positsioonile saada.

Vähk 22. juuni – 22. juuli

Jupiteri ja Merkuuri ühendus võib elutempot kiirendada ja ka segadusi põhjustada. Küllaltki raske on süveneda, üritad teha mitut asja korraga, aga see on keeruline. Ei tasu olla liiga enesekindel ja julge, vältida tuleb emotsioonide ajel tähtsate otsuste langetamist. Võta toimuvat kaine mõistusega.

Lõvi 23. juuli – 22. august

Suurepärane aeg õppimiseks ja enesetäienduseks. Pääsed ligi infole, mis on tuleviku seisukohalt tähtis ja võib sulle uusi uksi  avada. Õppimine viib sind kokku huvitavate inimestega, ka armusuhte teke on võimalik. Samas on üsna keeruline lastega suhelda, see nõuab pikka meelt.

Neitsi 23. august – 22. september

Praegu tasub usin olla ja tublisti tööd murda – selle eest on oodata ka väärilist tasu. Kui oled ülemustele silma jäänud, on võimalik palgatõus. Samuti võib keegi pakkuda sulle soodsat lisatööotsa. Probleemiks võib olla aga see, et üritad korraga liiga palju haarata, mitut asja ühel ajal teha.

Kaalud

23. september – 23. oktoober

Tekib häid ideid, mille elluviimine õnnestub kiiresti ja edukalt. Võimalik, et õnnestub üks ammune salajane unistus ellu viia. Paremini sujuvad need tööd, kus vastutuse enda peale võtad ja asju otsustada saad. Infot kogudes tuleb olla hoolikas, kõik mitu korda üle kontrollida.

Skorpion 24. oktoober – 21. november

Ajajärk võib pakkuda olukordi, kus sul avaneb ootamatult võimalus oma salajane unistus teoks teha. Tähtis on see, et sa ei kiirustaks liialt, vaid suudaksid õige hetke ära oodata. Kui see käes on, tunned selle ära. Tasub asja arutada usaldusväärsete sõpradega, neilt saad ilmselt head nõu ja soovitusi.

Ambur 22. november – 21. detsember

Marsi ja Saturni ühendus nõuab sinult pikka meelt. Kiirelt ja kergelt ei õnnestu miski, tuleb olla järjekindel. Äri- ja rahaasjus võib olla häid võimalusi. Kas need ära kasutada suudad, sõltub juba sinust endast. On väga tähtis, et suudaksid oma võimeid realistlikult hinnata. Liigne riskimine edu ei too.

Kaljukits 22. detsember – 19. jaanuar

Võid sattuda tormiliste sündmuste keerisesse. Küllap püütakse sind mõjutada, et võtaksid omaks kellegi teise ideed ja võitleksid nende eest. Vaja on iseendaks jääda ja lähtuda sellest, mis on tähtis sulle endale. Pole välistatud, et keegi näeb sinus tugevat konkurenti ja üritab salamisi su positsioonile pürgida.

Veevalaja 20. jaanuar – 18. veebruar

Energiatase on kõrge, sind valdab soov tegutseda. Hästi edeneb nii vaimne kui ka füüsiline töö. Hea aeg reisimiseks või matkamiseks, uute paikade avastamiseks. Reisides tuleb aga arvestada, et asjad ei pruugi kulgeda plaanipäraselt. See, mis sobib ja meeldib su sõpradele, ei pruugi olla hea sulle.

Kalad 19. veebruar – 20. märts

Pigem keskendu isiklikele suhetele. Ole avatud ja rõõmsameelne, suhtle julgelt. Siiski arvesta, et kõiki saladusi ei tasu kohe letti laduda. Eriti juhul, kui üritad uut suhet alustada, ära ole kohe alguses liig avameelne. Töö ja karjääri vallas on aeg pingeline, asjad ei edene nii kiiresti, kui sa sooviksid.

Koostanud Maria Angel, www.eestihoroskoop.ee

 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles