Jõusaal leidis omapärase mooduse, kuidas motiveerida inimesi kaalu langetama

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Vida Press

Kas sul on vahel raske motivatsiooni leida, et jõusaali minna või et kaalust alla võtta? Üks jõusaal leidis üsna omapärase mooduse, kuidas inimesi motiveerida: need, kes kaalu langetada ei suuda, visatakse jõusaalist välja.

Londonis asuv Fe Fitness avab oma uksed alles järgmisel kuul ja nende reeglid jõusaali külastajatele on üsna konkreetsed: kui inimene kaalust alla ei võta, siis pole tal enam sellesse jõusaali asja. Jõusaali eestvedaja Justin Maguire on treenerina tegutsenud juba 15 aastat ja teab tervislikust eluviisist nii mõndagi, kirjutab Cosmopolitan.

«Treenerina töötamine on mulle õpetanud, milliseid vigu inimesed teevad, et nad ei suuda tervislikku eluviisi järgida,» sõnas Maguire. «Sageli kurnavad inimesed töö- ja eraelu niivõrd ära, et nad ei pea oma treening- ja toitumiskavast õigesti kinni.» Maguire rääkis, et Fes õpetatakse klientidele muuseas seda, kuidas kohaneda pidevalt muutuva tööeluga ja samas järgida tervislikku eluviisi.

Maguire selgitas, et kui inimene ei suuda oma treening- ja toitumiskavast kinni pidada ega võta kaalust alla, siis peatatakse tema liikmesus. Liikmesuse taastamiseks peab inimene kahe nädala vältel oma toidukorrad üles märkima ja tõestama, et ta on pühendunud. Maguire usub, et see motiveerib inimesi oma eesmärkidest kinni pidama. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles