Kõige ebatavalisemad kohad, kus naised on sünnitanud

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Ideaalis tahaks sünnitama hakkav naine enne tähtsat tegevust jõuda haiglasse, kus tema eest hoolitsevad professionaalsed meditsiinitöötajad, ent alati ei pruugi see õnnestuda.

Eile kirjutasime naisest, kes tõi lapse ilmale lennukis, kuid see pole sugugi kõige ebatavalisem koht, kus naised on sünnitanud. Women's Health Magazine tõi välja mõned ebatraditsioonilised kohad, kus lapsed on sündinud.

  • Raamatukogus

Dominique Trevino sõitis bussiga haigla suunas, kui tal algasid tuhud. Bussis oli ka üks naine, kes töötas haiglas ja kes märkas, mis oli toimumas. Ta helistas kiirabisse ja aitas Trevino raamatukogu juures bussist välja. Kui nad jõudsid raamatukokku, pandi Trevino põrandale pikale, ta surus paar korda ja pisitütar oligi sündinud. 

  • Postkontoris

Üks lapseootel naine külastas postkontorit, kui tal algasid järsku tuhud. Pisitütar nimega Dulce tuli ilmale enne, kui kiirabi kohale jõudis. Beebi esimene kaalumine leidis aset postikaalul.

  • Liftis

Ühel naisel õnnestus küll haiglasse jõuda, ent haiglas jäi ta lifti kinni. Õnneks olid liftis ka tema ämmaemand ja haiglaõde. Kuigi pisipoeg tuli ilmale vaid paari minutiga, pidid nad liftis veetma veel paar tundi enne, kui neid sealt päästeti. 

  • Kaubanduskeskuses

19-aastane Chastity Davis tõi oma lapse ilmale kaubanduskeskuses. Üks möödakäija tõi naisele lähedalolevast poest tekke ja ilusalongis saadi kummikindad. Naise poeg sündis enne, kui kiirabi kohale jõudis.

  • Parklas

Mitte suvalises parklas, vaid ühe striptiisiklubi parklas. Üks naine oli taksoga teel haiglasse, kui sünnitus algas. Taksojuht peatas auto striptiisiklubi parklas ja seal tuligi beebi ilmale. Pärast sünnitust pakkus striptiisiklubi värskele emale roosasid rõivaid beebi jaoks. 

  • Lennukis

Nii mõnedki naised on olnud sunnitud sünnitama lennureisi ajal. Näiteks üks naine, kes lendas eelmisel aastal San Franciscost Arizonasse tõi lapse ilmale just lennukis. Kaasreisijad ei saanud toimunust aru enne, kui kuulsid lapse nutmist. Nabanöör lõigati läbi ühe kaasreisija maniküürikääridega. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles