Murtud küüs – kas tragöödia või põnev väljakutse?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Vida Press

Kui küüned on pikad ja üks nendest murdub, siis võib see esmapilgul tunduda tragöödiana, mis muudab tuju halvaks ja meele kurvaks. Kogu maniküür on rikutud! Kuid kas ikka on?

Ehk tasub küüne murdumist võtta kui väljakutset ja lasta maniküüril ka teised küüned lühemaks teha, nautides hoopis teistsugust vaheldust? Küüned ei murdu ju iga päev ja seoses sellega võib elu muutuda huvitavamaks.

Järgnevalt pakuvad TrendNails küüneeksperdid välja mitu põhjust, miks peaks küüne murdumisel kurvastamise asemel hoopis rõõmustama ja asja kergemalt võtma:

* Küünte põhjalik hooldus – kui küüned on terved, siis pole ju põhjust neid põhjalikult hooldada. Arvatakse tihti, et piisab vaid enne küünelaki peale kandmist hooldavast küüneõlist. Nii on murtud küüs kui võimalus oma küüntele põhjalikult tähelepanu pöörata, sest nüüd on aeg oma väsinud küüntele osta meresoola ja erinevaid tugevdavaid küünehooldusvahendeid, et nad kasvaksid veelgi tervemaks ja tugevamaks.

* Vähem muretsemist – lühikeseks tehtud küüntega on mõnusam nii nõusid pesta kui ka koristada, sest ei pea muretsema, et endale haiget teed. Ka on lühikeste küünte aluseid peale koristamist kergem puhtaks saada.

* Klahvidega lihtsam toimetada – lühikeste küüntega on mugavam kirjutada arvutiklaviatuuril või vajutada mobiiliklahvidele. Nii võid kasutada küünte kasvamise aega kallimale mõne lisasõnumi saatmiseks või kirjutada ammu mõtetes olnud kiri mõnele sugulasele või tuttavale. Kes teab, võib-olla on see ka põhjuseks lõpetada mõni pooleli olnud töö või ülemuse nõutud aruanne?

* Massaaž kallimale – pikkade küüntega pole kindlasti massaaži sedavõrd hõlbus teha kui lühikestega. Nüüd võid osta meeldiva lõhnaga massaažiõli ning korraldada armuöö lausa erootilise massaažiga. Hommikul oled nii õnnelik, et vaevalt meenub sulle murtud küüs.

* Pallimängud – pikkade küüntega ei tule näiteks võrk- või korvpalli mäng kõne allagi. Nii on need head seltskonda tagavad mängud jäänud kui heaks kooliaja mälestuseks…. Olgu siis murtud küüs heaks põhjuseks, et kutsuda sõbrad kokku palli mängima ja kooliaegu meenutama.

* Kuu aega on mureta – kui murdsid küüne ja lased teisedki kasvamise ajaks lühikeseks teha, siis üks on kindel – lähima kuu jooksul ei murdu sul enam ükski küüs. Naudi seda teadmise kindlust kõigis oma tegemistes!

* Kunstküü– muidugi aitab hädast ka kiirelt peale pandav kunstküüs, kuid mõtle, kas tahad seda? Ehk tasub nautida lühikeste küünte võlu, sest umbes kuu aja pärast on küüned taas pikad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles