Tom Cruise pole kolm aastat tütrega kohtunud ega suhelnud

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tom Cruise tütrega.
Tom Cruise tütrega. Foto: Christopher Peterson/Christopher Peterson/BuzzFoto.com

Väidetavalt pole näitleja Tom Cruise juba kolm aastat kordagi näinud ega helistanud oma tütrele Surile. Suri ema on näitlejanna Katie Holmes, kellest Cruise lahutas 2012. aasta juunis.

Ajakirja Us Weekly andmetel pole Cruise kolme aasta jooksul oma tütrele kordagi helistanud ega teda näinud. Kolm aastat tagasi jäi Cruise fotograafidele silma Floridas asuvas Disney veepargis, mida ta külastas koos tütrega, edastab Cosmopolitan.

Kuna see info ei pärine otse Cruise'ilt endalt, Katie Holmesilt ega ka nende tütrelt, siis tekib muidugi küsimus, kas see vastab tõele. Ent Us Weekly allikate andmetel pole Cruise'il oma 10-aastase tütrega üldse mingisugust suhet.

Kui Katie Holmes jääb tütrega üsna sageli kaamerate ette, siis Tom Cruise'i on fotograafidel reeglina raske tabada. Cruise'i ja Holmesi esindajad pole antud kuulujutte kommenteerinud. 

Tom Cruise ja Katie Holmes tutvusid 2005. aastal ja kihlusid järgmise aasta juunis. Suri Cruise sündis 2006. aasta aprillis ja paar abiellus sama aasta novembris Itaalias. Kuus aastat hiljem andis naine lahutuse sisse. 

AP
AP Foto: Andrew Medichini/AP
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles