Lihtsad talvised hooldusnipid huultele

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kuivad ja lõhenenud huuled on talvel levinud probleemiks. Temperatuuri ja niiskuse muutused mõjutavad koheselt huulte tundlikku nahka.

Geniusbeauty tuletas meelde talvised hooldusnipid huultele.

Oliiviõli

Selle palsami huultele kandmine pakub suurepärast kaitset. Kui õliste huultega välja ei tihka minna, vii protseduur läbi enne magamaheitmist ning näed peagi tulemusi. Pea meeles huulte limpsimist vältida, kui oled õli peale kandnud.

Koori

Leia huulte koorimiseks endale sobiv lahendus: valmista segu ise või muretse poest. Parima tulemuse saamiseks võid koorimisel appi võtta pehme hambaharja. Vaata vaid, et nahka liiga tugevalt ei hõõru.

Niisuta

Nagu nahk ikka, peaks ka huuled talvel piisavat niisutust saama. Kõige lihtsam on muretseda huulepalsam. Kvaliteetsed huulepulgad ja -läiked sisaldavad samuti sageli niisutavaid koostiosi nagu aaloe.

Vaseliin

Kuigi paljud seda lahendust laidavad, peab enamus vaseliini universaalseks ja tõhusaks abivahendiks. Apteekides leidub vaseliini ka huulepulgakujuliselt.

Ära limpsi huuli

Kõik küll teavad seda reeglit, kuid mõnel on ikkagi harjumuseks huuli limpsida. Õnneks pole sellest raske vabaneda – lisa huulepalsamit lihtsalt sagedamini.

UV-kaitse

Huulepalsamit soetades jälgi, et toode pakuks kaitset UV-kiirguse eest. Salv kaitseb siis tõhusamalt nii päikesekiirte kui vabade radikaalide eest, mis nahka kuivatavad ja vanemaks teevad.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles