Naine pani pulmakleidi müüki, et lahutuse jaoks raha koguda

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kui suhe lõppeb, siis kustutavad paljud Instagramist ja sotsiaalmeediast fotod, kus nad on koos endise kallimaga. Mõned viskavad välja ka kõik esemed, mis kodus endist kallimat meenutavad. Aga kui abielu lõppeb, siis on olukord natuke keerulisem.

Suurbritannias elav 28-aastane Samantha otsustas teha midagi, mida naised tavaliselt abielu lõppedes ei tee: ta pani oma pulmakleidi müüki. Kui Samantha sai teada, et abikaasa oli teda petnud, ei kõhelnud ta kordagi ja otsustas pulmakleidist vabaneda, kirjutab RedBook Magazine.

Samantha soovis kleidimüügiga koguda raha lahutuse jaoks. Ta kirjutas kleidi müügikuulutuse sissejuhatuses: «Heas seisukorras, kuid vajab enne kandmist keemilist puhastust, et vabaneda petmise haisust.» Edasi selgitab naine, et tal «polnud aega seda ise puhastada enne, kui tema petisest abikaasa otsustas nende abielu lõpetada.»

Tegemist on valge Art Couture'i kleidiga, mis on heas seisus ja millega on kaasas ka loor. Kleidi alghinnaks on 500 naela (576 eurot). Viimastel andmetel polnud kleidile veel ühtegi pakkumist tehtud, ent pole ka ime, sest kuulutusest võib muuseas lugeda: «Kui otsid kleiti, mis oleks täis halbu mälestusi ja purunenud lootusi ning unistusi, siis see kleit on just sulle.»

Kuulutuse lõpus kirjutas Samantha: «Loodetavasti toob see kleit sulle palju rohkem õnne kui minule. Ja kui ei too... siis saad selle alati siin müüki panna.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles