Sodiaagi saladused: tähemärkide halvimad iseloomujooned

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Caro / Scanpix

Astroloogid usuvad, et see, millal me sündinud oleme, võib mõjutada üsna palju meie iseloomu ja eluteed. Siin on iga tähemärgi halvimad iseloomuomadused – kas need kehtivad ka sinu kohta?

Jäär

Jäärad on väga konfrontatsioonialtid, eriti, kui kellegagi on kana kitkuda. Nad on tähekaardi ühed impulsiivseimad tegelased, kuid ka jäärapäised (nagu nimigi ütleb). Vaidlustes neid juba lihtne võita ei ole.

Sõnn

Sõnnid on väga kindlameelsed, mis puudutavad nende harjumusi – sõrad kindlalt maas ning ei liigu ikka heaga kuskile, kuhu ta liikuda ei taha.

Kaksikud

Kaksikud on väga kannatamatud, mis sageli viib selleni, et nad hülgavad alustatud projektid ning siirduvad järgmise juurde, sedagi lõpetamata.

Vähk

Vähkidel on väga  keeruline oma emotsioonidega hakkama saada. Nad kipuvad olema sodiaagi kõige pessimistlikuma vaatega esindajad, mis tähendab, et sageli on neil paha tuju. Mis puutub romantilisse armastusse, siis ole valmis, et tegemist on väga klammerduva inimesega.

Lõvi

Kui rääkida Lõvide halvimatest omadustest, siis võid tema puhul oodata, et vaatad otsa kõige egoistlikumale inimesele maailmas. Lõvi ise muidugi nii ei arva, nad lihtsalt teavad, et ongi maailma parimad.

Neitsi

Neitsid on ühed brutaalselt ausaimad inimesed, keda sa iial kohtad ning kui nad tahavad, et miski käiks nende äranägemise järgi, ei kõhkle nad käsi külge panemast. Nad on perfektsionistid ning kipuvad teisi kergekäeliselt hukka mõistma.

Kaalud

Kaalud ei suuda võtta vastu otsuseid! Igal juhul on see nende jaoks väga raske ning see mõjub kaaskondlastele ärritavalt. Ka kipuvad nad olema laiskvorstid.

Skorpion

Tegemist on sodiaagi ühe armukadedaima märgiga, ka võid Skorpionitelt oodata saladuslikkust ning suisa asjade varjamist. Viimane võib halval juhul olla nende kolmanda halvima loomuomadusega – manipuleerimisega.

Ambur

Amburid jätavad sageli endast väga enesekindla inimese mulje, kuid tegelikult võivad nad olla väga hooletud ning võtavad asju, mis neil juba olemas on – pere, kool, kodu, töö – enesestmõistetavalt.

Kaljukits

Kaljukitsed kipuvad olema väga häbelikud, nad eelistavad nende inimeste lähedust, keda nad paremini tunnevad. Ka on nad väga jäärapäised ja pessimistlikud – seetõttu on neil raske leida endast motivatsiooni.

Veevalaja

Veevalajad võivad langeda äärmustesse ning nad on kohutavalt jäärapäised. Neist võib samuti jääda mulje kui kellestki, keda lähikondlased ei huvita ning sellel polegi otsest põhjust. Nende käitumine on sageli ka väga ettearvamatu.

Kalad

Kalad on väga idealistlikud, mis tähendab, et mõnikord satub nende teele midagi imelist, kuid kuna see pole parim, siis nad ei tegutsegi. Samuti kipuvad nad oma kohustuste eest teinekord põgenema, kui nende elus miski kiiva hakkab kiskuma – selle põhjuseks on nende ülitundlikkus.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles